Israelian care fugea din Gaza, confundat cu un terorist. Bărbatul a fost ucis de polițiști după o urmărire pe autostradă

Israelian care fugea din Gaza, confundat cu un terorist. Bărbatul a fost ucis de polițiști după o urmărire pe autostradă

Oficialii israelieni au anunțat că duminică polițiștii au interceptat un terorist și l-au ucis, pe o autostradă, dar, ulterior, au anunțat că e vorba despre un cetățean israelian, scrie site-ul de știri din Israel, Ynet , citat de Libertatea.

O anchetă realizată de autoritățile din Israel arată că persoana care a fost ucisă la intersecția Emunim, după o urmărire pe Autostrada 4, este un cetățean israelian și nu un terorist, cum s-a crezut inițial.

„Nu știm de ce a condus sălbatic, nu a răspuns la apelurile polițiștilor și apoi a rupt-o la fugă”, a declarat un oficial al poliției.

Duminică, poliția israeliană a urmărit timp de aproximativ o jumătate de oră un vehicul care conducea cu viteză pe Autostrada 4, zona din jurul părții de nord a orașului Gaza.

Inițial, suspiciunea poliției a fost că era vorba de o echipă teroristă care a furat vehiculul în zona Mevkiim.

În jurul orei 12:00, când autovehiculul a ajuns la intersecția Amunim, polițiștii au oprit vehiculul, șoferul a coborât din acesta și a fugit spre câmp. Agenții care se aflau acolo au început să-l urmărească pe șoferul care fugea, l-au împușcat și l-au ucis.

În investigația efectuată ulterior s-a descoperit că aceasta nu era o echipă teroristă, ci un cetățean israelian care, se pare, încerca să fugă din zona din jurul Gazei, notează sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...