Israelul anunță următoarea fază a operațiunii Gaza pe mare, pe uscat și în aer

Israelul anunță următoarea fază a operațiunii Gaza pe mare, pe uscat și în aer

Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a lăudat acțiunile personalului militar de a respinge infiltrarea susținătorilor Hamas în regiunile de sud ale Israelului pe 7 octombrie.

Ministrul israelian al Apărării Yoav Galant. Foto: Profimedia

Următoarea fază a operațiunii militare a Israelului împotriva organizației radicale palestiniene Hamas din Fâșia Gaza va include acțiuni combinate pe mare, uscat și aer, a declarat ministrul israelian al apărării statului, Yoav Galant, în timpul unei vizite la baza marinei israeliene din orașul-port Ashdod.

"Mesajul meu către militari: excelent, ați făcut o treabă grozavă! Continuați să vă pregătiți pentru că timpul pentru operațiunea noastră, va veni în curând. Ne pregătim cu atenție pentru următorul nostru pas - o operațiune pe mai multe direcții în aer, pe uscat și pe mare .Fă-ți treaba, pregătește-te”, a spus Galant militarilor din Ashdod, ale cărui cuvinte au fost difuzate de serviciul de presă al Ministerului Apărării.

Vorbind cu personalul militar, el a lăudat acțiunile acestora de a respinge infiltrarea susținătorilor Hamas în sudul Israelului pe 7 octombrie.

În plus, Galant a subliniat că marina israeliană va juca un rol important în continuarea operațiunii din Gaza, a menționat Ministerul Apărării.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?