ISUBIF: Incendiul de la metrou a fost stins; toţi călătorii au fost evacuaţi din tunel către peron

ISUBIF: Incendiul de la metrou a fost stins; toţi călătorii au fost evacuaţi din tunel către peron

Incendiul de la metrou a fost stins de pompieri, iar toţi călătorii au fost evacuaţi din tunel către peronul de la Piaţa Romană, informează, marţi, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Pompierii bucureşteni au identificat sursa incendiului, după care au procedat la stingerea acestuia.

Circulaţia metroului pe magistrala M2 este întreruptă, marţi, după ce s-a înregistrat o degajare de fum în subteran la staţia de metrou Piaţa Romană. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

La acţiune au acţionat opt autospeciale de stingere, SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

În urma informaţiilor furnizate de dispeceratul Metrorex, este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecţiune tehnică.

"Nu există flacără deschisă, doar degajări de fum. Metroul este în tunel, la o distanţă de aproximativ 20-30 m de peron", arată ISUBIF.

Echipajele din cadrul ISUBIF sunt amplasate în zona staţiilor de metrou Romană, Universitate şi Piaţa Victoriei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...