Italia: Confiscare de arme într-o anchetă legată de crime în care a fost ucis şi un român

Italia: Confiscare de arme într-o anchetă legată de crime în care a fost ucis şi un român

Poliţia din Roma a găsit şi confiscat joi seară o duzină de pistoale şi o puşcă, în cadrul unei investigaţii privind crime comise recent în capitala Italiei, informează ANSA.

Operaţiunea, în cadrul căreia un italian a fost arestat, a avut loc la Pietralata, în nord-estul Romei. Confiscarea are legătură cu o anchetă asupra a patru crime comise în Roma într-un interval de timp de puţin peste 30 de zile, despre care se crede că ar avea legătură cu o răfuială a unor găşti de traficanţi de droguri.

În cea mai recentă crimă, comisă duminică seara, Andrea Fiore, un locuitor al capitalei de 54 de ani cu numeroase antecedente penale, a fost împuşcat în piept în locuinţa sa din Torpignattara, în estul capitalei italiene. Anchetatorii spun că victima era un prieten apropiat al lui Luigi Finizio, un roman (locuitor al Romei, n.ed.) care avea legături cu mafia napolitană Camorra, care a fost ucis de doi bărbaţi pe un scuter, care au tras asupra lui la o benzinărie din aceeaşi zonă, pe 13 martie.

Celelalte crime, care au avut loc pe 10 martie şi pe 22 februarie, au vizat un napolitan şi un român.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență