Italia: Silvio Berlusconi a fost internat la terapie intensivă pentru o problemă cardiacă

Italia: Silvio Berlusconi a fost internat la terapie intensivă pentru o problemă cardiacă

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost internat la terapie intensivă pentru o problemă cardiacă, a anunţat miercuri o sursă apropiată, informează AFP şi Reuters.

Silvio Berlusconi FOTO: EPA EFE

Silvio Berlusconi se află într-o unitate de chirurgie cardiacă la spitalul San Raffaele din Milano, a precizat această sursă, confirmând informaţii apărute în media italiene.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, Berlusconi a fost spitalizat în dimineaţa zilei de miercuri "pentru probleme cardiovasculare", iar starea lui ar fi "în prezent stabilă".

Silvio Berlusconi, al cărui partid Forza Italia face parte din coaliţia ce susţine guvernul condus de Giorgia Meloni, şi-a înmulţit în ultimul timp internările în spital, precedenta fiind săptămâna trecută pentru examinări de control.

În aprilie 2021, a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni, pentru "sechele (cauzate) de COVID-19" pe care l-a contractat în septembrie 2020.

Silvio Berlusconi suferise o operaţie dificilă pe cord deschis în 2016, apoi o operaţie pentru ocluzie intestinală, în primăvara lui 2019.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...