Îți stă mintea-n loc! Citiți și voi ce scrie omul ăsta despre două judecătoare din completul care-l „judecă” pe Dragnea!

Îți stă mintea-n loc! Citiți și voi ce scrie omul ăsta despre două judecătoare din completul care-l „judecă” pe Dragnea!

Îți stă mintea-n loc! Citiți și voi ce scrie omul ăsta despre două judecătoare din completul care-l „judecă” pe Dragnea!

Ce a scris Alex Costache pe Facebook:

„Am uitat să vă spun că aceste două doamne judecătorese, Lucia Rog şi Luciana Mera, care fac parte şi din completul lui Dragnea, i-au achitat ieri pe fostul şef PDL al Fiscului, Sorin Blejnar, pe fostul şef al Vămilor, Viorel Comăniţă şi pe Diana Nemeş, soţia lui Radu Nemeş, cei doi extrădaţi de americani în România după ce au fost prinşi de FBI în statul Washington cu un buncăr plin cu:

113 monede de aur a câte o uncie (în total 3,2 kilograme de aur), 256 de monede de argint, 115 ceasuri şi alte bijuterii, şapte automobile – printre care un Land Rover din 2010 şi un Mercedes-Benz S600, şase televizoare şi 10 iPad-uri, mai multe statui realizate din cristale Swarovski, 31 de jachete din piele – inclusiv un costum bărbătesc marca Versace şi o haină de damă din blană de nurcă şi piele de şarpe, 12 arme de foc, două pocale din aur masiv şi 43 de perechi de pantofi şi cizme de designeri celebri (potrivit seattlepi.com).

Achitarea vine după ce la Curtea de apel, Blejnar şi Comăniţă au primit câte 5 ani cu executare, iar Diana Nemeş - 7 ani. Nu mai zic că toate bunurile de mai sus cumpărate cu banii furaţi de la români, le-au vândut americanii (ăia nu se joacă) la licitaţie pentru că soţii Nemeş nu puteau să justifice veniturile. Şi evident că nu ne-au dat nimic nouă!

Cred că râde Comăniţă cu lacrimi de crocodil prin Ibiza, Nuba sau Loft :))

Cele două judecătoare au anulat şi toate probele obţinute de DNA cu SRI în dosarul lui Marian Fişcuci, prietenul din copilărie al lui Liviu Dragnea şi primul patron Tel Drum.

P.S. A, şi era să uit, judecătoarea Lucia Rog este soţia generalului SRI, Anton (Toni) Rog, şeful Cyberint.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...