Îți vine să vomiți de NERVI! IMBECILUL de „GENUNCHE” spune că DUBLUL medaliat cu aur și DOCTOR la Paris, Nicușor Dan, NU știe MATEMATICĂ!

Îți vine să vomiți de NERVI! IMBECILUL de „GENUNCHE” spune că DUBLUL medaliat cu aur și DOCTOR la Paris, Nicușor Dan, NU știe MATEMATICĂ!

Măi oameni buni, ne-a venit să vomităm de nervi când am citit și apoi văzut cum imbecilul de „genunche”, cunoscut oficial sub denumirea de Liviu Pop, a spus, în direct, la o tembeliziune de-a LOR, că Nicușor Dan, dublu medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de matematică, de fiecare dată cu punctaj maxim, și doctor în matematică la Paris, la a treia cea mai prestigioasă universitate din Franța, nu știe matematică!

Citiți mai jos materialul publicat de Alexandru Panait în Curentul. Este EXCEPȚIONAL

Rar mi-a fost dat să văd așa lipsă de bun-simț ca la Liviu Pop. După ce presa a dezvăluit că acesta, deși e profesor de matematică nu a știut să rezolve un banal sistem de două ecuații de gradul I cu două necunoscute, după ce ne-a ucis cu agramatismele lui ani de zile, s-a trezit acum să-l corecteze în mod stupid, desigur, pe Nicușor Dan dublu medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Matematică cu punctaje maxime, doi ani consecutivi. Să mai specificăm că Pop NU a fost la nicio olimpiadă internațională? Nu suntem siguri nici de cea județeană.
Așa îi desconsideră politicienii și pe medici și pe profesori și își bat joc de ei când sunt la putere.
Iată ce prostie susține Liviu Pop după ce într-o emisiune TV, Nicușor Dan a fost rugat să rezolve subiectele date la Bacalaureat pe care, acesta le-a trecut în revistă în aproximativ 15 minute.  Vezi AICI VIDEO.

Fiți atenți ce spune ineptul ăsta de Pop:

”Am văzut în materialul din presă doar subiectul pe care a încercat să îl rezolve și mi-a atras atenția faptul că nu știe că la ecuația aceea logaritmică doar se face egalitatea, fără să pună condițiile de existență a logaritmului, ceea ce e banal din punctul meu de vedere. Putea să facă asta un elev de clasa a X-a. La celălalt exercițiu, a avut o demonstrație foarte lungă, când ar fi trebuit aplicată o simplă formulă sin de A minus sin de B, adică, din punctul meu de vedere, nu lua punctajul maxim la subiectul I, pentru că nepunând condițiile de existență a logaritmului, nu lua punctajul maxim la exercițiu, iar la celălalt exercițiu, era destul de simplă ecuația trigonometrică, nu trebuia complicată așa cum a făcut dumnealui.
Nu știu, dar chestiunea cu existența logaritmului este o problemă banală. Să faci o demonstrație a unei ecuații logaritmice fără să te uiți la condițiile de existență este o greșeală impardonabilă, din punctul meu de vedere”, a declarat Liviu Pop, pentru un site.

Și acum să ne reamintim care e condiția de existență a logaritmului care nu era prevăzută, bineînțeles în barem, pentru că nimeni nu pune condiția 1>0 în afară de Pop, desigur.

Deci ca un logaritm să existe trebuie ca baza să fie mai mare decât zero și diferită de 1 iar argumentul să fie pozitiv.
Problema cu pricina era să se rezolve în R ecuația log3 (x^2-6x+6) = log3 1.
Baremul oferea 2 puncte pentru ecuația x^2-6x+6=1 și 3 puncte pentru rezolvarea acesteia. Nici vorbă de condițiile de existență pentru logaritm având în vedere că baza e 3 și 1>0.

A doua chestiune pe care i-o impută mediocrul ăsta de Pop lui Nicușor Dan este că nu a folosit o banală formulă trigonometrică pe care orice prost o memorează, ci a ales o cale mai complicată.

Vă dați seama ce prostie? Menționăm că Nicușor Dan și-a luat și un doctorat în matematică la cea mai bună facultate din Franța și a treia din Europa. Liviu Pop face acum un doctorat pe la Academia de Poliție în ceva de genul ordine publică.
Deci cât poți fi de penibil să spui că Nicușor Dan nu ar fi luat nota maximă venind cu astfel de argumente? Desigur că dacă Nicușor, fiul muncitorului din Făgăraș ar fi avut profesori ca Pop la școală, morți de ură și invidie și frustrați de propria neputință intelectuală, i-ar fi dat și vreo notă mai mică unuia dintre cei mai deștepți români.

Noi îi recomandăm lui Pop să-l umilească cu adevărat pe Nicușor Dan și să-l provoace la o întrecere de matematică sau de măsurare a coeficienților de inteligență și să ne-arate cât de puțin inteligent e de fapt Dan și cum „pe pile” a luat aur la internațională și doctorat la Paris că dacă era deștept, îl punea Ponta și pe el ministru.

Am spicuit pentru dvs. câteva perle din exprimarea acestui tupeist agramat din ultimii ani:

- Într-un comunicat trimis CURENTUL, senatorul PSD susținea că „este inacceptabil să nu știi cât este pensia și salariul minim” necunoscând cum se face acordul cu subiectul multiplu.
- Despre profesorul Miclea a spus că s-a autopronunțat!
– Încercând să se refere la cercetările despre moartea unui elev după o altercație cu un coleg, în județul Dolj, Pop a afirmat că „incidentul este, în momentul de față, în derulare“.
– La instalarea în funcție i-a mulțumit din suflet fostului ministru Mang „pentru deschiderea pe care a dat-o“ și a adăugat că speră „ca și în continuare, și împreună cu dumneavoastră, să trecem printr-o perioadă foarte grea“, folosind și expresia „prioritate secundară“.
– În CV și în declarațiile de avere scria greșit numele liceului unde preda de 5 ani, „Salygny“, și se lauda că știe să folosească aparatura de „xerocopiere“. Deci dacă e în fața vreunui copiator Toshiba sau HP nu știe să-l folosească.
– Nu putem rata momentul în care s-a repezit el să-l reclame pe Daniel Funeriu la ITM. Exact decerebrat cum i-a spus CTP-ul. A trebuit să iasă madam Câmpeanu-USL, de la muncă, să-și miște capul în începutul ei de Parkinson și să recunoască legalitatea angajării la președinție a lui Funeriu.
– Pe blogul lui a scris de trei ori în aceeași zi pe blog (da, are blog!): „ competent e Consiliu de etica“, „spus-o“ se scrie cu cratimă iar CTP și alți ziariști nu „au“ înțeles. Despre folosirea corectă a lui „datorită“ și „din cauza“ știm că nu va putea înțelege niciodată.
– Deși e profesor de matematică, la solicitarea ziariștilor, nu a știut să rezolve un banal sistem de două ecuații de gradul I cu două necunoscute. Un copil isteț de clasa a treia îl făcea imediat cu segmente. Penibil!  SURSA/Curentul




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...