„Iubire. Îți port șalul. Este ca și cum te-aș simți lângă mine. Are grijă de mine”/Dezvăluirile picante ale celui care spune că a fost amantul reginei Letizia a Spaniei

„Iubire. Îți port șalul. Este ca și cum te-aș simți lângă mine. Are grijă de mine”/Dezvăluirile picante ale celui care spune că a fost amantul reginei Letizia a Spaniei

Familia regală din Spania se află acum în centrul unui nou scandal. Fostul cumnat al reginei Letizia a dezvăluit că a avut o relație cu aceasta înainte să se căsătorească cu sora ei, Telma, ba chiar a postat și dovezi ale aventurii lor.

Jaime Del Burgo (53 de ani), care trăiește la ora actuală în Marea Britanie, a contribuit la o carte despre familia regală din Spania, acolo unde pretinde că el și Letizia au avut o relație amoroasă după nunta fostei jurnaliste cu Regele Felipe, din 2004.

Omul de afaceri - care spune că era iubitul Letiziei atunci când aceasta l-a cunoscut pe Regele Felipe - a postat pe rețeaua de socializare X un selfie cu Regina, nedatat, făcut în oglinda din baie în timp ce era gravidă.
În selfie-ul respectiv, regina poate fi văzută purtând un șal negru - despre care Jaime pretinde că-i aparținea lui. De asemenea, bărbatul a dezvăluit și un mesaj, pe care l-ar fi primit de la Letizia: ”Iubire. Îți port șalul. Este ca și cum te-aș simți lângă mine. Are grijă de mine.

Mă protejează. Număr orele până când ne vom vedea din nou. Te iubesc. Pleacă de acolo. A ta”

După ce a publicat imaginea, mai mulți utilizatori ai rețelei X s-au îndoit de veridicitatea postării - spunând că nu există nicio dovadă că Letizia i-a trimis lui poza și mesajul aferent. Jaime Del Burgo și-a șters ulterior contul de X.

Jaime - care a fost căsătorit cu sora Letiziei, Telma, între 2012 și 2014 - a fost o serie de declarații șocante despre relația lui cu Regina, în cartea ”Letizia & I”, semnată de jurnalistul Jaime Peñafiel.

Autorul a declarat pentru publicația El Cierre Digitial că Letizia a fost ”marea iubire” a lui Jaime del Burgo și că relația dintre aceștia s-a transformat într-o mare prietenie după ce ea s-a căsătorit cu Regele Felipe.

Publicațiile locale scriu că Jaime - care este fiul fostului politician Jaime Ignacio del Burgo - plănuia să o ceară pe Letizia de soție atunci când ea a anunțat că este într-o relație cu viitorul rege, în grădinile hotelului Ritz de la Madrid.

După logodna ei din 2003, Letizia - care a divorțat de soțul precedent în 1999 - l-a rugat pe Jaime să fie martor la nunta ei.

Cu toate acestea, Jaime spune că a avut o aventură amoroasă cu Letizia chiar după nunta ei din 2004 și că a păstrat ”fotografii, video-uri, telefoane mobile și mesaje text” ca dovadă. ”În timp ce stăteam amândoi în același hamac, lângă piscină, unul în fața altuia, Letizia mi-a spus te iubesc și eu am răspuns te iubesc”.

Un purtător de cuvânt pentru Casa Regală din Spania a declarat pentru Mail Online: ”Nu comentăm nimic pe acest subiect”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?