Iubita lui Drăgușin, în paginile „The Sun“: ziariștii tabloidului au descris îndeletnicirile Ioanei Stan FOTO

Iubita lui Drăgușin, în paginile „The Sun“: ziariștii tabloidului au descris îndeletnicirile Ioanei Stan FOTO

Radu Drăgușin (21 de ani) a dat lovitura carierei și, chiar dacă a primit un contract mic la Tottenham, după cum Adevărul a arătat aici, acest „contract mic“ e, de fapt, cifrat la o sumă la care alți oameni nu ajung într-o viață întreagă. În plus, acest transfer la Londra a schimbat imediat statutul internaționalului român. Care de acum e văzut ca un star de Premier League, dovadă și modul în care a fost tratată plecarea sa la Londra.

Radu Drăgușin

Presa britanică de scandal are obiceiul de a pune lupa pe fotbaliștii care ajung la marile cluburi din Premier League. Și cum Tottenham e o formație de Top 5, Drăgușin a ajuns imediat în paginile tabloidului „The Sun“. Potrivit Digi Sport, ziarișitii britanici i-au făcut o prezentare savuroasă stoperului român, dedicând un capitol important iubitei sale. Vorbim despre Ioana Stan, studentă la arhitectură, care se află de trei ani într-o relație cu Radu.

Ce au scris ziariștii de la The Sun despre Radu Drăgușin?

*Van Dijk din România a refuzat-o pe Chelsea pe vremea în care era adolescent și a ales-o pe Juventus. Ambii săi părinți au fost sportivi de top. E în sângele lui să fie un atlet complet. Tatăl lui, Dan, a jucat volei pentru România, în timp ce mama Svetlana și-a reprezentat țara la baschet.

*Ioana Stan, prietena sa, vrea să devină un prestigios arhitect și trăiește visul de a fi iubita unui fotbalist. Bruneta (n.r.- Ioana Stan) poartă haine de la branduri cunoscută și merge în vacanțe de lux. La Londra, va putea să-și ducă pasiunea pentru shopping și arhitectură la alt nivel, iar Drăgușin, sub comanda lui Postecoglou, va continua să crească, fără dubii.

Ioana Stan

Ioana Stan

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?