Iulia Vântur, răsfățată ca o prințesă de ziua ei, în Dubai

Iulia Vântur, răsfățată ca o prințesă de ziua ei, în Dubai

Ziua de naștere a prins-o pe Iulia Vântur departe de meleagurile indiene, însă prietenele ei au făcut tot posibilul ca să aibă parte de o seară memorabilă.

Frumoasa vedetă a împlinit 43 de ani și a sărbătorit cu tort, șampanie și artificii la un restaurant exclusivist din Dubai.

Iulia a postat și câteva imagini de la party pe contul de Instagram, spre încântarea celor peste 1,3 milioane de urmăritori.

„Mi-ați făcut ziua atât de specială! Vă iubesc!”, a scris Iulia în dreptul unui filmuleț postat pe Instastories. Vedeta a arătat impecabil într-o salopetă elegantă, de culoare neagră. Iulia a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei superbi și un inel cu pietre prețioase.

Vedeta a primit zeci de buchete de flori, felicitări și a avut parte de mai multe torturi. Unul dintre deserturi era cu o poză a Iuliei în care poartă un costum indian tradițional.

„Nu am putut să ajung la Mumbai de ziua mea, dar, fetelor, m-ați făcut să mă simt ca acasă. Vă mulțumesc pentru dragostea voastră, vă mulțumesc că mi-ați făcut seara cu adevărat specială. A fost frumos să împărtășim povești din diferite colțuri ale lumii și să înțelegem, încă o dată, că... tot ce ne trebuie este dragoste. Ne-am distrat de minune!”, a mai scris Iulia Vântur pe Instagram.

Imaginile au adunat zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii atât de la fanii din România, cât și de la cei din India. Iulia Vântur este o artistă consacrată în India, acolo unde a cunoscut celebritatea ca actriță și cântăreață.

Piesa Seeti Maar, lansată în urmă cu 2 ani pe Youtube, a adunat peste 206 milioane de vizualizări.

Fotografii: Instragam Iulia Vântur


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat