Iulian Fota: Orice vizită a lui Rogozin în Moldova este o provocare; autoritățile au procedat bine

Iulian Fota: Orice vizită a lui Rogozin în Moldova este o provocare; autoritățile au procedat bine

Fostul consilier prezidențial Iulian Fota spune că orice vizită a vicepremierului rus Dimitri Rogozin în Republica Moldova reprezintă o provocare și consideră că autoritățile din România au procedat bine dacă au interzis survolarea spațiului aerian al țării noastre pentru avionul în care se afla oficialul rus.

 "Foarte bine, dacă au avut motive întemeiate. Repet, dacă au avut motive întemeiate să ia decizia asta eu nu pot decât să fiu de acord cu ea. Și bănuiesc că au avut, că nu o luau altfel. N-am alte detalii sau elemente (...). Sunt de acord cu ea. Orice vizită a lui Rogozin în Republica Moldova este o provocare", a declarat pentru AGERPRES fostul consilier prezidențial, Iulian Fota.

România nu a fost de acord ca avionul în care se afla vicepremierul rus Dimitri Rogozin să traverseze spațiul aerian al ță rii, au declarat, vineri, pentru AGERPRES reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, adăugând că motivele deciziei nu pot fi detaliate.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin urmează să facă vineri o vizită la Chișinău și apoi în Transnistria.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro