Iulian Nunucă. „Mă rog lui Dumnezeu să rămân același om simplu, banii nu înseamnă mare lucru pentru mine“

Iulian Nunucă. „Mă rog lui Dumnezeu să rămân același om simplu, banii nu înseamnă mare lucru pentru mine“

Câștigătorul trofeului „Vocea României“, Iulian Nunucă, a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Adevărul despre emoțiile finalei, premiul de 100.000 de euro și șansele sale în industria muzicală.

Iulian Nunucă, concurentul de 18 ani din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat sezonul 10 „Vocea României“ și a învins-o în finală pe cealaltă mare favorită, Andra Botez, care a fost chiar profesoara sa de canto. Cum a trăit tânărul această finală, ce va face cu banii și cum crede că i se va schimba viața? Despre toate acestea a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Adevărul.

Iulian Nunuca a câștigat Vocea Romaniei FOTO PRO TV

Ce înseamnă pentru tine această victorie?

Înseamnă un vis împlinit la care speram de mic copil și nu credeam vreodată că se va îndeplini. Înseamnă un pas important în viața mea, un început de carieră și validarea mea că am puterea să merg mai departe, prin talentul meu.

De ce finalist ți-a fost cel mai teamă și care a fost cel mai greu moment din finală?

Nu m-am gândit niciodată că o să ajung până în finală și tocmai de aceea nu mi-a fost frică de nimeni, dar am crezut că Andra (Andra Botez – n.r.) va fi câștigătoarea pentru că este una din vocile mele preferate.

Ce ai făcut imediat după ce s-a oprit transmisiunea live? Cum ai sărbătorit?

Am rămas într-o stare de șoc și nu mai aveam reacție. Am stat să-mi adun gândurile, să înțeleg ce mi se întâmplă și nu-mi venea să cred că ating trofeul, că e real.

Te aşteptai să câştigi „Vocea României“? Care crezi ca au fost atuurile tale?

M-am visat de multe ori câștigând la „Vocea României“, dar nu credeam că o să fie adevărat. Cred că atuurile au fost autenticitatea, felul meu de a fi și, poate, emoția pe care o transmit atunci când cânt.

Ce crezi că a contat cel mai mult pentru publicul care te-a votat?

Felul în care m-am expirmat prin muzică.

Cât îi datorezi antrenorului tău, Tudor Chirilă?

Îi sunt foarte recunoscător pentru că, dacă n-ar fi fost el, n-aș fi câștigat. Mi-a dat șansa să-mi îndeplinesc visul.

Ce vei face cu banii?

Îmi doresc ca o parte din bani să-i donez copiilor care au nevoie și să investesc în cariera mea.

Te poţi dezvolta în industria muzicala actuală?

Da, cu toate că nu sunt foarte comercial, dar încerc să readuc muzica bună într-un stil mai nou. Și când spun muzică bună mă refer la cele mai mari voci ale lumii.

Există oameni pe care banii şi faima îi schimbă. Şi nu întotdeauna în bine. Cum crezi că vei putea rămâne cu picioarele pe pământ, acum că ai câștigat, iar oamenii te vor recunoaşte pe stradă?

Chiar și când am câștigat, nu m-am gândit la bani, ci la titlul „Vocea României“ și ce înseamnă asta pentru mine. De multe ori mă rog lui Dumnezeu să mă ajute să trec peste toate cu putere și să rămân același om simplu , pentru că banii nu înseamnă mare lucru pentru mine și omenia e mai de preț ca bogăția. Doar prin bunătate și iubire putem schimba lumea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”