Iulian Roșu a dat Dinamo în judecată pentru a închide angajamentul cu clubul

Iulian Roșu a dat Dinamo în judecată pentru a închide angajamentul cu clubul

Iulian Roșu, care a jucat în meciul Rapid – Dinamo în tur, a reclamat clubul la CNSL, la FRF, solicită 24.000 de euro pentru a închide angajamentul cu clubul. Gorka Larrucea și alți jucători ce nu mai fac parte din planurile grupării se vor alege și ei cu sume importante sau se va ajunge la judecată, scrie GSP .

Iulian Rosu FOTO: Facebook/iulian.rosu.3

Iulian Roșu, 29 de ani, a fost scos din echipă la începutul lui 2024 și a primit mesajul să caute o altă echipă. Jucătorul mai are contract cu cei de la Dinamo până în vară, Zeljko Kopic a considerat că mijlocașul central nu mai este necesar formației, după ce nici Ovidiu Burcă nu-l mai luase în calcul în multe partide.

Iulian Roșu a fost folosit în sezonul în care cei de la Dinamo au reușit promovarea în Liga 1. Fostul fotbalist a jucat la FCSB și Rapid a avut câteva evoluții de succes în ediția precedentă, dar nu a reușit să convingă de când Dinamo a revenit în Liga 1. Mijlocașul a obținut în stagiunea actuală în medie doar 33 de minute pe teren în 10 meciuri. Iar în confruntările din Liga 1 a strans doar 7 meciuri, în care a jucat în medie 11 minute!

Clubul Dinamo a vrut să forțeze despărțirea de Iulian Roșu fără să mai achite salarii compensatorii, dar mijlocașul nu a acceptat. Acesta a ratat cantonamentul din Antalya al formației, însă și-a pregătit „apărarea” la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, așa cum a anunțat Fanatik .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat