Iustin Paraschiv, moment unic pe scenă de la Vocea României, chiar de ziua lui. Smiley: Este genul de artist care poate să câștige | VIDEO

Iustin Paraschiv, moment unic pe scenă de la Vocea României, chiar de ziua lui. Smiley: Este genul de artist care poate să câștige | VIDEO

Iustin Paraschiv are 18 ani, iar la Vocea României a venit pregătit să surprindă antrenorii cu talentul său, chiar de ziua lui de naștere.

FOTO: Captură Video

Tânărul a ales să cânte melodia „Dancing On My Own”, piesă care i-a pus în evidență timbrul vocal și i-a făcut pe antrenori să apese butoanele roșii, notează protv.ro.

Tânărul de 18 ani și-a găsit pasiunea pentru muzică în urmă cu câțiva ani, atunci când tatăl său i-a cumpărat o chitară. Iustin recunoaște că părintele lui a fost cel care l-a ajutat și l-a sprijinit cel mai mult în această direcție, însă din păcate s-a stins din viață în urmă cu un an, din cauza unei boli grele.

La Vocea României, Iustin a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale antrenorilor, care l-au felicitat atât pentru timbrul lui vocal, cât și pentru emoția transmisă.

„Mi se pare fantastic să faci 18 ani fix de ziua ta, la Vocea României și să întorci și patru scaune. Înainte să începi să cânți, eu am avut un fior pe șirea spinării. Ai o sensibilitate aparte, cred că am face o echipă senzațională la Vocea României”, a spus Smiley.

„Ești foarte mișto! Eu pot să îți fac cadou chestia asta: piesa 18 ani de la Vama Veche”, a spus Tudor Chirilă, urmând să cânte celebra piesă.

În final, el a ales să meargă mai departe alături de Smiley.

Este genul de artist care poate să câștige Vocea României”, a declarat juratul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?