Ivanka Trump și soțul acesteia, Jared Kushner, se mută la Washington (presa)

Ivanka Trump și soțul acesteia, Jared Kushner, se mută la Washington (presa)

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, și influentul ei soț, Jared Kushner, se pregătesc să se instaleze la Washington unde cuplul va juca un rol important pe lângă noul președinte american, a informat joi presa locală, citată de AFP.

Cei doi sunt pe punctul de a se muta într-un imobil de lux din cartierul select Kalorama. Ca o ironie a sorții, ei vor fi aproape vecini cu Barack și Michelle Obama care urmează să se instaleze la câțiva zeci de metri distanță, după ce vor părăsi Casa Albă la 20 ianaurie.

Cuplul Trump-Kushner și cei trei copii ai lor se vor instala într-o lungă clădire albă cu o suprafață de locuit de 640 de metri pătrați. Aceasta are șase camere și a fost vândută la sfârșitul lui decembrie cu 5,5 milioane de dolari, potrivit New York Times.

Publicația nu a precizat dacă tânăra pereche a cumpărat ea casa ori a închiriat-o de la noul proprietar. Cotidianul a menționat că imobilul a aparținut unui om de afaceri leton având legături cu lideri ai opoziției din Rusia

Clădirea se află într-un cartier liniștit și plin de vegetație, situat la numai trei kilometri de Casa Albă și care găzduiește numeroase ambasade.

Ivanka Trump și Jared Kushner, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost foarte activi în perioada campaniei electorale a omului de afaceri. Și participă alături de președintele ales la alcătuirea viitoarei sale administrații.

Jared Kushner, om de afaceri în domeniul imobiliar, este creditat cu o mare influență asupra socrului său, iar presa americană este unanimă considerând că va fi unul din consilierii lui la Casa Albă, chiar dacă, în baza legii antinepotismului din Statele Unite, poate nu va avea un titlu oficial.

El și Ivanka au participat deja la numeroase întâlniri organizate de președintele ales pentru a-și pregăti mandatul.

Au fost amândoi prezenți cu ocazia întâlnirii, la jumătatea lunii noiembrie, la New York, dintre premierul japonez, Shinzo Abe, și Donald Trump. Iar Ivanka a asistat, la jumătatea lui decembrie, la discuțiile dintre președintele ales al Statelor Unite și directorii unora din cele mai importante companii din sectorul tehnologiei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”