Jador renunță la muzică: „Cariera mea se încheie aici. Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

Jador renunță la muzică: „Cariera mea se încheie aici. Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

Manelistul Jador a postat miercuri seara pe Facebook două fotografii în care apare pe un pat de spital. Cântărețul le-a transmis fanilor că anul acesta își încheie cariera, invocând motive de sănătate.

Jador a ajuns la concluzia că sănătatea e mai importantă decât cariera

Anunțul a fost făcut după ce, cu câteva ore înainte, își invitase fanii să petreacă alături de el, la un eveniment programat pe 16 iunie 2023.

Interpretul spune că a ajuns la concluzia că sănătatea e mai importantă decât cariera.

Vă anunț cu părere de rău: cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorasii mei!”, a postat Jador pe Facebook.

„În cazul în care nu o să mai fiu...”

Artistul spune că va lansa ultima sa melodie la finalul acestui an și a invocat inclusiv un scenariu dramatic.

„Ultima piesa va fi in luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă! Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu (să) mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte. În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă, fanilor mei, muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grija de sănătatea voastră!”, a mai scris Jador pe Facebook.

image

Printre cei care au reacționat la postarea lui Jador s-a numărat și Liviu Puștiu, colegul său de breaslă.

,Fratele meu drag, Dumnezeu să fie cu tine și să treci cu bine peste orice obstacol al vieții! Dumnezeu să te binecuvinteze, să te întărească și să-ți duci cariera mai departe, merită să mergi mai departe pentru că ești un tânăr talentat, cu har de la Dumnezeu !”, i-a transmis Liviu Puștiu.

Amintim că, luna trecută, manelistul Jador a fost capul de afiș al unui spectacol folcloric organizat cu ocazia Zilei de 1 Mai, de Primăria Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. Evenimentul a atras mii de localnici, însă a stârnit controverse, după ce cântărețul s-a urcat pe o mașină și a insultat un localnic. Jador a fost amendat de jandarmi.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?