Jaf armat într-un magazin de bijuterii de lux, în centrul Parisului

Jaf armat într-un magazin de bijuterii de lux, în centrul Parisului

Două persoane înarmate au jefuit marți în plină zi un magazin de bijuterii al firmei Chopard, în piața Vendome din Paris, în apropierea căreia se află și Ministerul francez al Justiției, relatează AFP citând surse din cadrul poliției locale.

Cei doi indivizi aveau asupra lor pistoale automate și una sau mai multe grenade. Ei au pătruns în magazin în jurul orei locale 12:30. După ce au reușit să sustragă bijuteriile au fugit pe jos, fără ca jaful să se soldeze cu victime. Nu se cunoaște deocamdată valoarea bunurilor sustrase, dar una dintre vitrine a fost golită complet, dispărând de asemenea bijuteriile din alte vitrine și de pe un manechin.

Și în luna decembrie un alt magazin de bijuterii al aceleiași companii, situat chiar lângă Palatul Elysee, a fost devalizat într-un mod asemănător.

Dar jafuri armate spectaculoase s-au produs și în anul 2014 în alte magazine de bijuterii din piața Vendome, pagubele fiind cuprinse între 420.000 și 2.000.000 de euro.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front