Jaf armat la Roma, în plină zi. Angajații unei bănci au fost luați ostatici de hoți înarmați

Jaf armat la Roma, în plină zi. Angajații unei bănci au fost luați ostatici de hoți înarmați

Angajații unei bănci din Roma au trecut prin clipe de groază. Oamenii au fost luați ostatici după ce hoți înarmați au dat năvală în sediul băncii și sub amenințări i-au obligat să deschidă seiful. Din fericire, unul dintre funcționari a apăsat butonul de panică, alertând autoritățile.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Shutterstock

Incidentul a avut loc joi 25 ianuarie, imediat după deschiderea sucursalei bancare, aflate în Torraccia, în partea de est a capitalei italiene, relatează Știri Diaspora , citând publicația italiană Fanpage.

În momentul sosirii polițiștilor, afară a fost observat un bărbat suspect. Acesta stătea de pază la intrarea în bancă, în timp ce colegul său de echipă luase ostatici în interior.

Imediat, oamenii legii au pătruns în bancă și au reușit să îl imobilizeze și pe cel de-al doilea autor al tentativei de jaf. A doua armă a fost găsită de polițiști într-un coș de gunoi din baia băncii. În timpul intervenției forțelor de ordine, nimeni nu a fost rănit. cei doi suspecți au fost încătușați și transferați la sediul poliției pentru audieri,

Jaf armat la un magazin de bijuterii de lux în centrul Parisului. La cât se ridică paguba

Un incident similar a avut loc pe 29 aprilie 2023 la Paris, Trei indivizi înarmaţi au jefuit în plină zi un magazin de bijuterii de lux la Paris, în Piaţa Vendome, de unde au sustras bunuri în valoare de milioane de euro, relatează agenţia EFE.

Jaful a vizat magazinul Bvlgari, situat la câteva sute de metri de Ministerul francez al Justiţiei, şi a avut loc în jurul orei locale 13:45, conform Agerpres.

Hoţii au folosit pentru fuga de la locul faptei două motociclete pe care le parcaseră în faţa magazinului. Unul dintre ei, care avea asupra sa o armă cu ţeavă lungă, a rămas afară la intrare, în timp ce ceilalţi doi au pătruns în magazin.

Acelaşi magazin a mai fost ţinta unui jaf şi în septembrie 2021. Unul dintre autori a fost atunci rapid arestat în timpul fugii sale, alţi trei fiind descoperiţi ulterior şi condamnaţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat