Jaf de cascadorii râsului la Florența. Ce au făcut hoții care au greșit casa

Jaf de cascadorii râsului la Florența. Ce au făcut hoții care au greșit casa

După ce și-au dat seama că au greșit casa pe care doreau să o jefuiască, patru hoți și-au cerut scuze și au făcut curățenie în locuință. Au înapoiat câteva ceasuri și bijuterii pe care inițial și le însușiseră și au plecat.

Cazul bizar este anchetat de carabinieri FOTO leggo.it

Cazul neobișnuit a fost înregistrat recent într-un orășel de lângă Florența. Dându-și seama că au greșit casa pe care voiau să o jefuiască, patru bărbați mascați și-au cerut scuze față de proprietari, au pus totul la loc, au șters urmele și au plecat, relatează Il Messaggero .

Cei patru hoți au dat atacul în seara zilei de 15 noiembrie la o casă din Bagno a Ripoli, în apropiere de Florența. Ei au pătruns în locuință în momentul în care proprietarii - doi pensionari, fiica acestora,copilul ei și o a cincea persoană stăteau la masă.

Au pus la loc lucrurile deranjate și au șters pe jos cu clor

Ca să poată acționa în voie, hoții i-au încuiat pe cei cinci într-o cameră, după care au început să răscolească locuința, insistând foarte mult în pivniță. Au furat niște ceasuri și bijuteriii, dar proprietarii ținuți ostatici și-au dat seama că bandiții înarmați căutau altceva.

Într-un final, hoții au realizat că au pătruns în casa greșită și le-au cerut scuze proprietarilor. Spre mirarea acestora, indivizii au pus la loc toate lucrurile deranjate și au înapoiat ceasurile și bijuteriile furate. Totodată, au șters cu mare grijă toate urmele pe care le-au lăsat în casă, iar în pivniță, unde stătuseră mai mult timp, au dat cu clor.

După ce au terminat de aranjat, cei patru hoți au plecat. Conform sursei citate, proprietarii casei au declarat ulterior că, din discuțiile purtate de bandiți, au înțeles că vizau de fapt casa unui avocat. Cazul este cercetat în prezent de carabinierii din Florența și de criminaliști.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”