James Franco a recunoscut că s-a culcat cu femei care urmau cursurile şcolii sale de actorie

James Franco a recunoscut că s-a culcat cu femei care urmau cursurile şcolii sale de actorie

Actorul, regizorul şi scenaristul american James Franco a recunoscut că s-a culcat cu femei care urmau cursurile şcolii sale de actorie, abordând în sfârşit acuzaţii împotriva sa apărute în 2018, informează DPA.

Vedeta a vorbit despre acest subiect în timpul unui interviu acordat "The Jess Cagle Podcast", la aproape patru ani după ce cinci femei, inclusiv patru dintre elevele sale, au declarat pentru Los Angeles Times că Franco le-ar fi exploatat sau s-ar fi comportat în mod nepotrivit.

"Pe parcursul activităţii mele de profesor, m-am culcat cu elevele mele şi asta a fost greşit", i-a declarat Franco gazdei podcastului, Jess Cagle, după cum se poate vedea în extrase din acest interviu, date publicităţii miercuri.

"Dar, aşa cum am spus, nu acesta este motivul pentru care am înfiinţat şcoala şi nu eu am selectat ce persoane să fie în clasă. Nu am plănuit deci asta, dar da, au existat cazuri în care am avut o relaţie consensuală cu o studentă şi nu ar fi trebuit să am", a precizat actorul.

Întrebat cum de nu a fost conştient că faptul că a se culca cu studentele sale va crea un dezechilibru de putere, Franco a reiterat faptul că a simţit că totul era în regulă la momentul respectiv atâta timp cât relaţiile erau consensuale.

Starul, acum în vârstă de 43 de ani, a mai afirmat că nu s-a culcat niciodată cu o studentă la cursul său de "Sex Scenes", despre care vedeta susţine că a fost denumit nu foarte fericit.

"Ar fi trebuit să se numească 'Contemporary Romance' sau ceva de genul ăsta", a adăugat Franco. "A fost un curs în care au realizat scene despre ce înseamnă pentru ei o poveste de dragoste, despre prin ce trec ei în privinţa asta ca oameni tineri. Deci, despre întâlniri pe aplicaţii de dating, despărţiri, sau doar o întâlnire romantică care decurge prost, chestii de genul acesta. Asta se făcea la acel curs, nu scene de sex", a povestit el.

Franco, care a primit o nominalizare la Oscar pentru filmul "127 Hours" din 2010, a înfiinţat şcoala de actorie şi regie Studio 4 - închisă între timp - la New York şi Los Angeles, în 2014.

La începutul acestui an, el a ajuns la o înţelegere, pentru 2,2 milioane de dolari, în cadrul unui proces intentat în 2019 de fostele sale studente Sarah Tither-Kaplan şi Toni Gaal, care au susţinut că Franco "a căutat să creeze o reţea de tinere femei care erau exploatate sexual şi profesional de către el, în numele educaţiei".

În timpul interviului său cu Cagle, care va fi difuzat integral joi, starul din "Disaster Artist" a povestit totodată cum s-a luptat cu dependenţa de sex după ce a încetat să mai consume alcool.

Actorul laureat cu două Globuri de Aur a declarat de asemenea că şi-a înşelat frecvent iubitele înainte de a începe relaţia cu actuala parteneră, Isabel Pakzad. El s-a descris ca fiind "orb" în trecut la dinamica de putere şi la sentimentele altor persoane. AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...