Jandarmeria Capitalei a aplicat sancţiuni de peste 26.000 de lei după meciul FCSB - FC Rapid Bucureşti

Jandarmeria Capitalei a aplicat sancţiuni de peste 26.000 de lei după meciul FCSB - FC Rapid Bucureşti

Jandarmeria Capitalei a aplicat miercuri seară 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 26.000 de lei, după ce la începutul meciului de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti suporterii celor două echipe au folosit materiale pirotehnice.

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


"În urma încălcării prevederilor legale în vigoare, Jandarmeria Capitalei a aplicat, până în acest moment, 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.230 de lei. De asemenea, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru cinci fapte de natură penală, fiind predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Capitalei", a transmis Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

În continuare, se vor efectua verificări pentru identificarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, a mai menţionat Jandarmeria. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?