Jandarmeria respinge informaţiile potrivit cărora ar fi infiltrat oameni violenţi la protestul AUR

Jandarmeria respinge informaţiile potrivit cărora ar fi infiltrat oameni violenţi la protestul AUR

Jandarmeria Capitalei a respins, duminică, informaţiile potrivit cărora ar fi infiltrat persoane violente la protestul organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

"Jandarmeria dezminte aceste informaţii şi reiterează că nu a folosit şi nu va folosi niciodată astfel de persoane sau strategii. Unitatea noastră are dispozitive specifice constituite cu scopul de asigurare a ordinii publice, respectiv protecţie a participanţilor, având moduri de acţiune bazate exclusiv pe baza atribuţiilor legale şi a situaţiei operative", a precizat Biroul de presă al Jandarmeriei Capitalei.

Copreşedintele AUR George Simion a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, că marşul spre Cotroceni al protestatarilor strânşi în Piaţa Universităţii va avea loc după ce "jandarmii retrag infiltraţii".

"'Decât' o mie de participanţi. Şi jandarmi care ne infiltrează cu civili violenţi. Marşul spre Cotroceni va avea loc doar când jandarmii retrag infiltraţii, nu suntem născuţi ieri", a transmis Simion. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”