Jandarmi din Caracal cercetați pentru că și-au făcut selfie cu doi evadați, după ce i-au prins

Jandarmi din Caracal cercetați pentru că și-au făcut selfie cu doi evadați, după ce i-au prins

Mai multi jandarmi de la Detasamentul de Jandarmi Caracal sunt cercetati dupa ce si-au facut selfie cu niste evadati pe care au reusit sa ii prinda.

Cei trei jandarmi sunt cercetati dupa ce si-au facut selfie cu doi detinuti care, la sfarsitul lunii trecute,au evadat din Centrul pentru Masuri Educative Buzias, arata Eveniment de Olt.

Purtatorul de cuvant al IJJ Olt, Mihai Iulian, a declarat, marti, ca este vorba de afectarea imaginii institutiei.

"S-a declansat o ancheta la Detasamentul de Jandarmi Caracal, iar in momentul de fata se fac verificari, se iau rapoarte de la militarii implicati. Trei jandarmi si-au facut poze cu cei doi tineri evadati din Centrul Educativ Buzias, judetul Timis, dupa ce i-au prins pe raza comunei Garcov din judetul Olt, intr-o zona plina cu stufaris.

Efectiv au avut inspiratia sa caute acolo. Imaginile le-au facut pentru ei. Prin aceste fotografii este vorba de afectarea imaginii institutiei, prin pozitia lor in acele imagini, prin postura", a declarat Mihai Iulian pentru Mediafax.

Jandarmii au facut parte din echipele de cautare, iar dupa ce i-au prins pe fugari nu i-au predat imediat fortelor de ordine, ci au facut selfie-urile.

Cei doi barbati evadasera pe 27 august din Centrul pentru Masuri Educative Buzias.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro