Jandarmii au amendat mai mulţi bărbaţi recalcitranţi care participau la protestul organizat în Piaţa Victoriei

Jandarmii au amendat mai mulţi bărbaţi recalcitranţi care participau la protestul organizat în Piaţa Victoriei

Jandarmii au sancţionat miercuri cu câte 500 lei doi bărbaţi, care participau la protestul organizat în Piaţa Victoriei de către COTAR , după ce au aruncat cu ouă în direcţia unui taxi cu clienţi care ce tranzita zona, în semn de nemulţumire că şoferul nu participă la protest.

Cei doi bărbaţi, cu vârste de 28 şi 43 de ani, au fost sancţionaţi în conformitate cu art. 2, pct. 4 din Legea 61/1991, pentru aruncarea asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, dacă nu s-au produs vătămări ale integrităţii corporale sau sănătăţii ori pagube materiale.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, un alt bărbat de 29 ani care tranzita Piaţa Victoriei a oprit autovehiculul în dreptul protestatarilor care participau la adunarea publică organizată de către COTAR şi a arătat semne obscene către aceştia.

El a primit avertisment scris, în conformitate cu art. 2, pct.1, din Legea 61/1991, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.

Din rândul protestatarilor, un bărbat de 33 ani i-a adresat acestuia injurii, îndreptându-se în direcţia autovehiculului.

În calitate de conducător auto, bărbatul a fost amendat cu 500 lei, în conformitate cu art. 2, pct. 1, din Legea 61/1991, pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, mai arată Jandarmeria. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale