Jandarmul cu palmă grea ar fi fost 10 ani în Legiunea Străină

Jandarmul cu palmă grea ar fi fost 10 ani în Legiunea Străină

Jandarmul cu palmă grea ar fi fost 10 ani în Legiunea Străină. Surse judiciare au arătat că grupul violent de la Costinești era format din cinci bărbați. Aceștia sunt consăteni din satul Colonia Reconstrucția, comuna Feldioara, județul Brașov, scrie defapt.ro .

Doi dintre ei ar fi cunoscuți de polițiștii brașoveni drept persoane violente, condamnate atât în țară, cât și în străinătate. Este vorba despre Adrian Florentin Felecan, care are la activ o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru loviri sau alte violențe, și Raul Nicușor Grigoraș, cunoscut cu antecedente penale pe teritoriul Germaniei, unde a fost anchetat pentru „avarierea sau distrugerea proprietății, export sau import ilicit de arme, părți componente și explozivi”.

"Câțiva smardoi s-au simțit prinși în aglomerația de pe faleza din Costinești și au început să își care reciproc pumni și picioare. În apropiere erau două patrule de poliție a căror prezență a fost solicitată de larma turiștilor.

Doar că, în stilul specific românesc, cei care se luaseră la bătaie au uitat brusc de conflictul dintre ei și și-au îndreptat atenția asupra polițiștilor și jandarmilor.

De la lovituri corp la corp și până la înjurături cu trimiteri către origini sau morți, pe cei implicați în conflict, aflați într-o stare avansată de ebrietate îi veți vedea mâine la televizor spunând că sunt victime.

Se poate observa că înregistrarea este realizată după începerea conflictului în condițiile în care deja se folosise aparatul iritant lacrimogen, iar unul dintre jandarmi avea uniformă sfâșiată", a transmis Sindicatul de poliție Europol.

Anchetatorii i-au audiat pe agresori mai multe ore și au emis apoi ordonanțe de reținere pentru Raul Nicușor Grigoraș, Liviu Sebastian Grigoraș, Andrei Fichiduță și Mihai Cătălin Ujică.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat