Jaqueline Cristian a pierdut clar în primul tur la Australian Open în fața favoritei numărul 3, Jessica Pegula

Jaqueline Cristian a pierdut clar în primul tur la Australian Open în fața favoritei numărul 3, Jessica Pegula

Jaqueline Cristian a fost eliminată încă din primul tur la Australian Open. Românca nu a putut să îi facă față favoritei numărul 3, Jessica Pegula.

Foto Getty Images

Sportiva româncă, ocupanta locului 143 WTA, a pierdut la Australian Open în fața americancei Jessica Pegula. Americanca a dominat-o clar în două seturi și s-a impus cu scorul de 6-0 ,6-1, după o oră de joc.

Sfert-finalistă la ultimele două ediții de Australian Open, Pegula nu a avut deloc emoții în primul tur al primului turneu de Grand Slem din acest an și a cedat un singur game în două seturi.

Jaqueline Cristian nu a mai putut să repete succesul de anul trecut, atunci când ajungea în turul al doilea la Australian Open. Sportiva româncă a avut o serie bună de victorii înainte de accidentarea din februarie 2022. Se pare că accidentarea teribilă de la începutul anului trecut încă îi dă mari bătăi de cap, Jaqueline Cristian fiind pe teren timorată și lipsită de încredere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

5 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat