Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi al turneului WTA de la Madrid

Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi al turneului WTA de la Madrid

Jaqueline Cristian a fost învinsă de rusoaica Anastasia Potapova, cu 7-5, 3-6, 6-2, vineri, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.705.780 de euro.

FOTO EPA-EFE

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (24 ani, 168 WTA) s-a înclinat după ceva mai mult de două ore de joc (2 h 10 min), scrie Agerpres.

Românca a câştigat ghemul inaugural, dar Potapova (22 ani, 25 WTA), cap de serie numărul 21, a dominat primul set şi a condus cu 5-2, înainte de a fi egalată, 5-5. Rusoaica s-a impus în cele din urmă cu 7-5. Jaqueline Cristian a reuşit egalarea după ce a fost mai bună în partea a doua a setului secund, adjudecat cu 6-3. Românca a început foarte bine setul decisiv, cu break, dar apoi a comis multe erori şi Potapova s-a desprins la 5-1. Rusoaica a câştigat cu 6-2, deşi Cristian a avut multe şanse de a se apropia pe tabelă.

Jaqueline Cristian a reuşit 6 aşi şi a comis 2 duble greşeli, în timp ce Potapova a încheiat cu 2 aşi şi 9 duble greşeli, însă a avut procentaje mai bune la ambele servicii, precum şi la mingile de break, 61% pentru rusoaică, 25% pentru româncă.

Jaqueline Cristian s-a ales cu un cec de 27.045 de euro şi 35 de puncte WTA.

Potapova a câştigat singurul meci anterior cu Jaqueline Cristian, în 2017, când s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-2 în primul tur la Wesley Chapel (Florida).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu