„Jason are într-adevăr gusturi foarte bune”

„Jason are într-adevăr gusturi foarte bune”

Rosie Huntington-Whiteley se numără printre cele mai frumoase modele din Marea Britanie. Soția actorului Jason Statham nu se sfiește să-și expună formele în lenejerie intimă și chiar în ipostaze nud, scrie protv.ro .

Modelul britanic Rosie Huntington-Whiteley a câștigat atenția publicului, devenind un influencer cunoscut. Soția actorului Jason Statham este urmărită de peste 17 milioane de oameni pe Instagram. Cu un chip atrăgător și cu o siluetă de invidiat, Rosie a atras mereu atenția fotografilor. Aparițiile ei publice nu trec niciodată neobservate. Recent, modelul și-a surprins fanii cu trei imagini unde apare într-un set de lenjerie intimă roz. În câteva ore de la publicare, postarea a adunat peste 140.000 de like-uri.
„Arăți fabulos!”, „Perfecțiune”, „Doamne, ce femeie!”, „Jason are într-adevăr gusturi foarte bune”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

În vârstă de 35 de ani, Rosie i-a dăruit lui Statham doi copii, o fetiță și un băiat. Mezina, Isabella, a venit pe lume pe 2 februarie 2022. Din câte se poate observa din cele mai recente imagini, modelul a revenit la formele ei perfecte după cea de-a doua naștere.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ rosiehw



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...