Jean-Claude Juncker a delectat asistenţa la o conferinţă cu câteva mişcări de dans înaintea discursului

Jean-Claude Juncker a delectat asistenţa la o conferinţă cu câteva mişcări de dans înaintea discursului

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a reuşit să provoace râsetele asistenţei la o conferinţă organizată la Bruxelles, prin câteva mişcări de dans înainte de a-şi începe discursul, el părând să o imite pe şefa executivului britanic Theresa May, care a făcut acelaşi lucru săptămâna trecută înaintea intervenţiei sale la congresul Partidului Conservator, transmite Reuters.

În urmă cu cinci zile, Theresa May a urcat degajată pe scenă pe acordurile cântecului 'Dancing Queen', al legendarei trupe suedeze ABBA, o autoironie legată de o călătorie recentă în Africa de Sud unde ea a dansat cu elevii.

La respectiva conferinţă organizată luni la Bruxelles, Juncker nu şi-a putut începe discursul din cauză că de pe hol continua să se audă muzică. Ridicându-şi ochii din hârtiile sale, preşedintele Comisiei Europene şi-a desfăcut larg braţele şi a început să-şi mişte umerii şi şoldurile pe ritmul muzicii.

Câteva secunde au fost suficiente pentru a provoca o cascadă de râsete în sală, Jean-Claude Juncker oferind în schimb un zâmbet larg.





Publicaţia britanică Daily Mail (pro-Brexit) a estimat că Juncker pare că 'a râs' de Theresa May, în timp ce comentariile online au reflectat furia faţă de refuzul Uniunii Europene de a accepta termenii propuşi de guvernul May pentru ieşirea Marii Britanii din blocul comunitar.

Un purtător de cuvânt al preşedintelui CE a afirmat că reprezentaţia sa spontană nu 'a vizat pe nimeni' şi a repetat că Juncker acordă un 'mare respect' şefei executivului britanic.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...