Jefuit în propria casă, bătut și legat cu un cearșaf. Agresorul a fost arestat preventiv

Jefuit în propria casă, bătut și legat cu un cearșaf. Agresorul a fost arestat preventiv

Un bărbat din Pantelimon, Ilfov, a fost găsit în casă bătut și legat cu un cearșaf. Vecinul său a fost cel care l-a descoperit și a alertat autoritățile, după ce l-a auzit pe aceasta strigând după ajutor. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că bărbatul a fost și jefuit.

Arestat pentru 30 de zile FOTO Shutterstock

La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 22:24, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, din localitatea Pantelimon, cu privire la faptul că, vecinul său este legat în casă și strigă după ajutor. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Pantelimon, care au identificat persoana vătămătă, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani. Acesta se afla în locuința sa, legat cu un cearșaf și prezentând semne de agresiune fizică”, arată IPJ Ilfov.

Polițiștii au reușit să-l găsească în scurt timp pe agresor.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care, în urma unui complex de activități investigativ operative, l-au identificat și depistat, pe o stradă din Municipiul București, pe bărbatul de 30 ani, bănuit de comiterea faptei sesizate”, mai aratp IPJ Ilfov.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

În urma cercetărilor, oamenii legii au reușit să afle ce s-a întâmplat, de fapt, acolo.

Din cercetări, a rezultat faptul că, în seara zilei de 5 iulie, în jurul orei 21:00, cei doi bărbați s-au deplasat la imobilul persoanei vătămate, unde, la scurt timp, bărbatul de 30 de ani, prin întrebuințarea de violențe, folosind un cuțit și procedând la legarea victimei cu un cearșaf, i-ar fi sustras 10.000 de lei, un telefon mobil și mai multe bijuterii din aur ”, mai spune IPJ Ilfov.

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru infracțiunile de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal .

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, mai arată IPJ Ilfov.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?