JEGUL Tăriceanu o jignește pe Kovesi și spune că nu face nimeni presiuni asupra DNA! Cică este doar... interesul public!

JEGUL Tăriceanu o jignește pe Kovesi și spune că nu face nimeni presiuni asupra DNA! Cică este doar... interesul public!

Jegul Tăriceanu o jignește pe Kovesi și spune că nu face nimeni presiuni asupra DNA! Cică este doar... interesul public! Jegul susţine că instituţia condusă de Kovesi nu este supusă niciunei presiuni, în schimb, în urma dezvăluirilor din ultima perioadă, se confruntă cu grave probleme de credibilitate.

„Am vazut cateva extrase in presa ale discursului doamnei Kovesi. Am impresia ca dansa nu vede barna din ochiul ei, a institutiei, dar cauta sa gaseasca defecte in ochii altora. Cred ca institutia nu e supusa niciunei presiuni. E interesul public, firesc, pe care toti cetatenii il au cu privire la functionarea justitiei. Dezvaluirile din ultima perioada din cadrul DNA pun serios sub semnul intrebarii functionarea corecta, in respectul drepturilor fundamentale,care sunt grav incalcate. Aici, CSM, Inspecţia Judiciară au un rol determinant pentru a restabili increderea romanilor in justitie.”, a declarat Tăriceanu.

 „Eu vreau să subliniez un lucru: Parlamentul, ca instituţie, priveşte cu mare atenţie problemele care sunt legate de drepturile fundamentale ale individului, dar problema justiţiei ţine de ministrul Justiţiei şi de CSM", a completat Tăriceanu, întrebat dacă se impune o discuţie cu ministrul Justiţiei şi cu partenerii de coaliţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...