Jennifer Aniston, relaxată și superbă la 54 de ani, pe plajă, într-un costum de baie cu șnur VIDEO

Jennifer Aniston, relaxată și superbă la 54 de ani, pe plajă, într-un costum de baie cu șnur VIDEO

Jennifer Aniston a distribuit luni, pe rețelele sociale, un „summertime photo dump”. Într-o fotografie, vedeta apare purtând un costum de baie negru cu șnur, în timp ce se plimba pe plajă.

Fanii au apreciat vibrațiile bune și au copleșit-o pe vedetă cu urări de bine, potrivit Yahoo Life, care scrie că, în timp ce alții se pregătesc pentru temperaturi mai scăzute, Jennifer Aniston savurează ultimele clipe de vară.

„Ești fata IT a verii!”

Actrița a împărtășit o galerie foto pe Instagram (dar și pe Facebook) pentru a rezuma aventurile ei în sezonul estival - ieșiri cu prietenii, îmbrățișări cu cățelușii, plimbări pe plajă în bikini, iar fanii au savurat fiecare imagine.

Într-una dintre imagini apare relaxată pe canapea cu prietenii Jason Bateman și Jimmy Kimmel, în alta e surprinsă în pantaloni de compresie pentru recuperare după antrenament, iar într-un clip filmat pe plajă, actrița este surprinsă plimbându-se desculță, în vârful degetelor, prin nisip, într-un costum de baie clasic cu șnur negru, o pălărie de soare și un prosop în jurul taliei, cu un pahar în mână.

Fanii au copleșit-o cu mesaje în secțiunea de comentarii.

Aproape că poți simți vibrațiile bune”, a comentat o persoană.

Ești fata IT a verii!”, a adăugat o altcineva. „Ești prea drăguță”, a scris o altă persoană.

Postarea a fost aproape la fel de apreciată ca precedenta, în care Jenifer Aniston a prezentat o retrospectivă din perioada în care era copil, pentru a sărbători cea de-a doua aniversare a mărcii sale de îngrijire a părului, LolaVie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?