Jennifer Lawrence dezvăluie ce a făcut-o să-şi dorească revenirea la actorie VIDEO

Jennifer Lawrence dezvăluie ce a făcut-o să-şi dorească revenirea la actorie VIDEO

Actriţa Jennifer Lawrence afirmă că noua comedie în care joacă, „No Hard Feelings”, clasificată cu rating R, a făcut-o să-şi dorească revenirea la actorie, informează Reuters, citată de Agerpres.

Recompensată cu Oscar, Jennifer Lawrence , în vârstă de 32 de ani, a luat o pauză de la actorie în perioada 2019-2021 şi a devenit mamă la începutul anului 2022 .

Actrița mărturisește că, atunci când a citit scenariul filmului „No Hard Feelings'' , i s-a părut prea bun ca să-l refuze.

„Nu voiam să abordez niciun gen. Nu voiam să lucrez atunci când am primit scenariul. L-am citit şi a fost cel mai amuzant scenariu pe care l-am citit în viaţa mea. Aşa că m-am răzgândit, iar patru luni mai târziu eram pe platoul de filmare”, a mărturisit actriţa la premiera filmului, care a avut loc luni la Londra.

Lawrence este şi producătoarea filmului.

Jennifer Lawrence joacă în filmul „No Hard Feelings”

Rolul unei şoferiţe de Uber care rămâne fără maşină

Lawrence interpretează în „No Hard Feelings” rolul lui Maddie, o şoferiţă de Uber care rămâne fără maşină şi riscă să-şi piardă locuinţa. Când găseşte un anunţ de angajare publicat de un cuplu înstărit în căutarea unei partenere romantice pentru fiul lor, Percy, care să-l vindece de timiditate înainte de începerea facultăţii, Maddie crede că are o şansă de a-şi schimba viaţa.

No Hard Feelings”, care va rula în cinematografe la nivel global de la mijlocul lunii iunie, este inspirat de un anunţ real publicat pe Craigslist în 2013, a indicat regizorul şi coscenaristul Gene Stupnitsky, iar personajul Maddie a fost creat special pentru Jennifer Lawrence.

„O oportunitate unică în viaţă”

Andrew Feldman, de 21 de ani, partenerul ei din film, şi-a întrerupt studiile la Harvard pentru a juca rolul lui Percy.

„Jen m-a sunat să-mi spună că am primit rolul şi mi-a zis «Îmi pare rău, Andrew. Nu te vei putea întoarce la Harvard semestrul acesta». E o oportunitate unică în viaţă. Trebuia să o accept. Şi cei de la Harvard au spus «da, trebuie să o faci». A fost un vis împlinit”, a povestit el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...