Jennifer Lopez, secretul tenului impecabil, fără nicio operație estetică: ”Nu-s filtre, așa e fața mea” FOTO

Jennifer Lopez, secretul tenului impecabil, fără nicio operație estetică: ”Nu-s filtre, așa e fața mea” FOTO

Jennifer Lopez, într-o formă de invidiat, la 53 de ani

Celebra divă americană Jennifer Lopez nu contenește să ne uimească. Pe lângă faptul că are un corp senzațional, super tonifiat, poate concura la ten cu femeile de 30 de ani.

Pentru naturalețea sa, Jennifer Lopez este și foarte îndrăgită de fanii săi din întreaga lume. Și-a dedicat o bună parte din timp îngrijirii personale, atât în ceea ce privește exteriorul, cât și interiorul. Foarte rar descurajată de hopuri, Jennifer Lopez este o artistă emblematică.

Și pentru că știe atât de bine cum să se păstreze fresh la 50+ și fără ajustări și filtre, a făcut și din asta un business. Atunci când dezvăluie secrete de frumusețe, multe persoane lasă tot și o ascultă. O obișnuită a online-ului, Jennifer Lopez împărtășește femeilor din comunitatea sa metode prin care își pot prelungi tinerețea. Conform celor spuse de ea, nu apelează la operații și filtre, pur și simplu așa arată la 53 de ani. Să nu uităm că la aceeași vârstă a devenit și mireasă, în 2022 s-a căsătorit cu iubirea vieții sale , bărbatul care s-a reîntors în viața sa la 18 ani după prima relație și o logodnă eșuată: Ben Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt de nedespărțit

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt de nedespărțit

În cel mai recent tutorial de pe Instagram, Jennifer Lopez le învață pe femei ce să facă pentru a avea o piele de invidiat. Artista menționează că nu și-a făcut până acum nici măcar o injecție cu Botox.

Cu toate acestea, spune că nu le critică pe cele care apelează la Botox, doar că ea are soluții mai naturale și iată, mai eficiente.

Care este secretul tenului îndrăgitei cântărețe?

Jennifer Lopez precizează. Cel mai important pas în rutina zilnică este curățarea temeinică a tenului. Artista apelează la o spumă specială.

După, curățarea atentă, urmează aplicarea unui ser nutritiv. Jennifer Lopez spune că ea îl folosește atât dimineața, cât și seara. Serul este mult mai concentrat și face foarte bine tenului, în rutina de frumusețe. Diva îl numește concentratul de vitamine pentru față.

Vedeta are răbdare ca serul să pătrundă complet în piele, după care trece la pasul 3. Urmează crema cu factor de protecție solară. Aceasta se pare că este una dintre cele mai importante faze ale procesului de îngrijire. Jennifer Lopez a menționat de mai multe ori că această cremă cu protecție solară este secretul său de mulți ani, o folosește încă de când avea 20 de ani.

Ultimul pas al rutinei atât de eficiente promovate de J Lo este crema de ochi. Starul o aplică atât sub ochi, cât și pe pleoape.

Toate aceste ritualuri de frumusețe sunt completate zilnic de somn, despre care diva spune că este foarte important. În cel mai rău caz, ea doarme 8 ore, însă reușește să-și îndeplinească des o mare plăcere, aceea de a se odihni 10 ore pe noapte.

Sportul este nelipsit din rutina zilnică a lui Jennifer Lopez , care obișnuiește să se bucure de viață, să râdă, să mediteze și să-și satisfacă micile plăceri. Împreună cu soțul Ben Affleck nu se dau înapoi de la a bea o cafea bună și de a se răsfăța ocazional cu pizza sau produse de patiserie.

Însă dansul, muzica și dragostea de viață par a face minuni în viața americancei recent contactate să reprezinte o celebră firmă de lenjerie intimă, exclusiv în SUA.

Să nu uităm că a avut câteva pictoriale super îndrăznețe anul trecut, căci corpul de zeiță îi permite, chiar și la 53 de ani.

Vedeta le-a reamintit în spațiul virtual fanilor săi: ”Eu nu folosesc filtre. Aceasta este fața mea.”

O motivație serioasă pentru a-i urma rutina.

Foto: Getty, Profimedia și Instagram

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...