Jennifer Lopez şi-a luat REVANŞA împotriva fostului iubit, P Diddy

Jennifer Lopez şi-a luat REVANŞA împotriva fostului iubit, P Diddy

Jennifer Lopez şi-a luat revanşa împotriva lui P Diddy, fostul său iubit

Potrivit New York Post, situaţia a devenit destul de tensionată în ultima vreme între cei doi artişti, care au avut o relaţie din 1999 până în 2000, întrucât ambele părţi erau dispuse să ofere circa 200 de milioane de dolari pentru achiziţionarea acestui post de televiziune, însă licitaţia a fost în cele din urmă câştigată de Jennifer Lopez.

Artista americană, mamă a doi copii, a devenit în mai 2013 noul director de creaţie al postului NuvoTV.

Ea a lansat o veritabilă campanie de diversificare a conţinuturilor hispanice în domeniul televiziunii, dar şi un serviciu de telefonie mobilă destinat comunităţii hispanice, Viva Móvil.

La rândul său, Puff Daddy, al cărui nume real este Sean Combs, şi-a lansat în toamna anului trecut propriul post de televiziune, REVOLT, care are tot un specific muzical.

Potrivit presei americane, Fuse TV nu a avut prea mare succes în perioada în care a fost deţinut de MSG, în ciuda faptului că a trecut prin mai multe operaţiuni de rebranding. Se crede că acest post de televiziune se va concentra de acum înainte pe creşterea numărului său de abonamente şi pe difuzarea competiţiilor sportive regionale.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990