Jennifer Lopez și-a șters toate fotografiile de pe Instagram, iar conturile de social media au poză neagră la profil

Jennifer Lopez și-a șters toate fotografiile de pe Instagram, iar conturile de social media au poză neagră la profil

Cântăreața nu a făcut nicio declarație, dar presa și fanii cred că ar putea urma un anunț major în ceea ce privește cariera artistei.

Jennifer Lopez ar putea face un anunț important FOTO Profimedia

Fără nicio explicație, fotografiile de profil ale conturilor din rețelele sociale ale actriței și cântăreței Jennifer Lopez au devenit negre, iar postările de pe Instagram au fost șterse în totalitate, potrivit Variety .

Contul de Instagram al lui J Lo are cel mai mare număr de urmăritori dintre toate platformele în care vedeta este prezentă: 227 de milioane de fani.

Jennifer Lopez Instagram jpg

Conturile de Twitter (45,4 milioane de urmăritori) și TikTok (15,4 milioane) ale lui J. Lo au înlocuit fotografia de profil cu o imagine neagră, dar pe aceste platforme postările anterioare nu au fost șterse. Pe Facebook, unde are 60 de milioane de urmăritori, și-a actualizat fotografia de profil și fotografia de copertă cu o imagine neagră, inscripționată cu semnătura ei, „Lennifer Lopez“.

Un reprezentant al lui Lopez a refuzat să comenteze aceste schimbări. În trecut, au existat cazuri similare ale unor celebrități care și-au „golit“ conturile de pe diverse platforme social media înaintea unui anunț major despre carieră, cum ar fi lansarea unui album.

Cel mai recent album de studio al cântăreței, „A.K.A.“, a fost lansat în 2014. Ea a mai jucat în comedia romantică „Marry Me“ cu Owen Wilson, iar cel mai nou proiect cinematografic al său este filmul „Shotgun Wedding“, a cărui lansare este programată în decembrie. În 2021, ea a lansat o linie de produse cosmetice de îngrijire a pielii, JLo Beauty. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în această vară.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București