Jigniri și amenințări de la tribuna Parlamentului. De ce s-au „încăierat” parlamentarii

Jigniri și amenințări de la tribuna Parlamentului. De ce s-au „încăierat” parlamentarii

Parlamentari și-au aruncat vorbe grele la dezbaterile din plenul Camerei Deputaților de miercuri, fiind făcute aluzii sexuale, apoi adresate alte jigniri

Aleșii din AUR-ul lui George Simion au făcut iar scandal în Parlament FOTO Inquam

Dumitru Coarnă, fost deputat PSD, acum independent, a avut cuvinte dure la adresa foștilor colegi, pe tema susținerii proiectului de lege pentru prevenirea separării copilului de familie.

Eu știu că nu puteți face copii între voi. Eu știu că sunteți homosexuali. Am văzut ce ați făcut pe grup”, le-a transmis Coarnă, de la tribuna plenului, celor din PSD. „Lăsați România așa cum a fost de mii de ani”, a completat deputatul. Apoi, fără a spune exact, le-a transmis: „O să vă vină rândul trădătorilor”.

Liderul deputaților PSD; Alfred Simonis, a vorbit despre cei care au organizat manifestația de azi ca de „niște extremiști, niște personaje abjecte”. Simonis a cerut ca aleșii Puterii și cei din opoziția democratică să nu cedeze în fața scandalului AUR și să nu permită să oprească dezbaterea privind proiectele de pe ordinea de zi. De asemenea, Simonis a punctat: „Poate o să introducă și arme în Parlament”.

AUR vede ca vinovat Jandarmeri

Antonio Andrusceac, deputat al AUR, a recunoscut faptul că Ludovic Orban a fost agresat, dar a dat vina pe Jandarmerie. „Sunt regretabile orice forme de violență în afară și în interiorul Parlamentului”, a precizat Andrusceac. „Jandarmeria trebuia să-i asigura paza. Nu să-l expună prin trei, patru grupuri de manifestanți. Rolul de a proteja, nu de a destabiliza (...) atunci când lumea e furioasă”, a mai afirmat deputatul AUR.

Liberalul Pavel Popescu a venit cu acuzații la adresa AUR, după ce deputații formațiunii blocaseră microfonul central.

Ne aflăm în prima zi în care se dublează microfonul. Azi pupitrul a fost confiscat de partidul extremist AUR (...) A fost confiscat pentru cpă Rusoia pierde războiu și pe tot mapamondul se trimit directive ca partidele extremiste să facă acest lucru”, a precizat Pavel Popescu, deputat AUR.

Deputatul PNL a vorbit și faptul că nu „degeaba” l-a întrebat pe George Simion dac s-a drogat. „Niciodată în istoria Parlamentului nu s-a întâmplat ca vreodată să se introducă printr-un consilier droguri, gloanțe. Ce ați făcut voi nu a făcut nimeni niciodată. Trebuie să dispăreți din politica din România”. La aceste acuzații, Simion a venit cu ironii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante