Jigodia Națională dă de gol PLANURILE PSD legate de SUSPENDAREA PREȘEDINTELUI!

Jigodia Națională dă de gol PLANURILE PSD legate de SUSPENDAREA PREȘEDINTELUI!

„Klaus Iohannis o să sfârșească la fel ca Băsescu (cu 90% voturi pentru demitere)!”, a scris Jigodia Națională Victor Ponta azi-noapte pe contul de Facebook! Devoalând unul din planurile secrete ale PSD în cazul în care va câștiga alegerile! Este primul lider de la vârful Partidului Penalilor care-și dă arama pe față arătând ce urmează dacă țara va încăpea din nou pe mâna lor! Pentru că până acum au fost doar mârâieli și amenințări voalate. Un fel de contabilizări ale aș-ziselor derapaje neconstituționale ale președintelui Iohannis. Nicolicea, dar mai ales Curvoiul Penal Tăriceanu au fost cei care au făcut afirmații publice legate de acest subiect.

Postarea Penalului României:

„Excelenta si binevenita avertizarea Presedintelui SUA catre succesorul sau! Pacat insa ca s-a limitat la America si la Hillary Clinton - nimic despre "Partenerul Strategic" cu Romania!

Sa admitem ca Barack Obama nu avea cum in 2005 sa ii dea acest sfat (intelept si absolut normal intr-o democratie) lui Traian Basescu. Nu era Obama presedinte, Romania nu era membra a UE si nici nu avea Parteneriat Strategic. Dar in 2015 putea sa ii spuna lui Klaus Iohannis sa nu se comporte la fel ca Traian Basescu (ca o sa sfarseasca la fel - cu 90% voturi pentru demitere)!

Si mai putea sa ii spuna lui Iohannis ca sa iti inlaturi cu dosare penale adversarii politici (Ponta, Dragnea, Tariceanu) sau fostii parteneri de care vrei sa scapi (Orban, Blaga) are legatura cu metodele comuniste specifice anilor '50 si nu cu democratia americana! Sau ca sa citez cu ghilimele din Barack Obama "avem o traditie veche... ca oamenii aflati la putere sa nu foloseasca sistemul judiciar pentru a obtine razbunare politica"!

Dar ce zic eu lui Basescu sau Iohannis - era suficient sa ii spuna domnului Ambasador Klemm sa repete zi de zi acest principiu american!

Dar am uitat - in colonii se aplica reguli inverse decat cele din Metropola! Pentru ca bastinasii trebuie "civilizati"!”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…