Jigodiile dau din casă! Ponta îl acuză pe Chireac că e plătit „gras” de Dragnea

Jigodiile dau din casă! Ponta îl acuză pe Chireac că e plătit „gras” de Dragnea

Jigodiile dau din casă! Ponta îl acuză pe Chireac că e plătit „gras” de Dragnea. Fostul premier Victor Ponta scrie că Liviu Dragnea îl plătește ”gras” pe Bogdan Chireac pentru a-l apăra în scandalul casei de protocol a Laurei Codruța Kovesi. Într-o postare pe Facebook, Ponta a dat link la o declarație a lui Bogdan Chireac și a scris: ”Ca să o apere pe Kovesi de aceste noi dezvăluiri, “prietenul” Dragnea a vorbit imediat cu jurnaliștii pe care îi plătește el cel mai gras și i-a pus să vină cu o minciună: “Guvernul Ponta a dat Ordonanța de Urgență ca să primească Kovesi casa”, relatează  G4Media.ro .

Mai mult, Ponta a continuat, spunând că ”de câte ori Kovesi are o problemă, Dragnea își pune oamenii din presă să distragă atenția cu o manipulare și să o “spele” – asta credeți că e obligația lui în baza Protocolului pe care l-a semnat în 2014 (n.red. – protocolul semnat de Dragnea ca ministru al Dezvoltării cu SRI)?”

În plus, într-un răspuns pentru un cititor, fostul premier a adăugat că “Adversarii mei sunt Dragnea si ziaristii care iau spaga de la el ca sa spuna minciuni despre mine!”.

Replica lui Ponta a venit pe fundalul scandalului legat de repartizarea unei locuințe de serviciu pentru Laura Codruța Kovesi în mandatul acesteia de șef DNA. Jurnalista Sorina Matei a scris că fosta șefa DNA a beneficiat de o locuință de la RAAPPS, în ciuda faptului că avea o proprietate în București, în baza unei modificări făcute de Camera Deputaților la o OUG dată de guvernul Ponta în 2013. Vezi aici ce a scris Sorina Matei.

Ca replică la informațiile făcute publice de jurnalistă, Bogdan Chireac a spus la Antena 3 că dezvăluirile ”îl îngroapă pe Victor Ponta definitiv. Din momentul acesta, rezultă că dl Ponta i-a dat a doua casă lui Kovesi”.

A venit replica lui Ponta, care îl acuză pe Chireac că e plătit ”gras” de Dragnea. De altfel, Chireac este extrem de apropiat de Liviu Dragnea, el fiind în ultimul an o adevărată cutie de rezonanță pentru mesajele liderului PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria