JIHAD la Antena3! Radu Tudor l-a făcut PROST pe ambasadorul SUA. Badea, CENZURAT de Stoiceasca!

JIHAD la Antena3! Radu Tudor l-a făcut PROST pe ambasadorul SUA. Badea, CENZURAT de Stoiceasca!

Jihad-ul continuă la Antena3. După ce au atacat copii minori luni seara, marți s-a dat drumul la ambasadori! Radu Tudor l-a atacat violent pe ambasadorul SUA, despre care a spus ca vorbeste ” despre aceeasi intoxicare pe care o mesteca toata propaganda basista”. Asta după ce, cu trei ore înainte, pentru că nu se primise plicul cu indicații, Alessandra Stoicescu îl cenzurase pe Mircea Badea.

„Sunt profund dezamagit de mesajul pe care il trimite ambasada SUA. Eu credeam ca diplomatii americani la Bucuresti sunt civilizati. Vorbesc si ei despre aceeasi intoxicare pe care o mesteca toata propaganda basista. Ambasada americana poate a citit numai propaganda basista. Nu exista o hotarare judecatoreasca in privinta Antena 3, dar poate o sa apara pe site-ul ambasadei SUA.

Termenul cu bunuri furate este nepotrivit, incalca cutumele diplomatice. Aceste cladiri nu au nicio legatura cu privatizarea ICA. Vom urmari site-ul ambasadei SUA poate o sa apara hotararea judecatoreasca.

Nu stiu ce intelege ambasada SUA din realitatile romanesti. Aceste cladiri nu sunt furate de la poporul roman, ci au fost cumparate de buna credinta.

Eu personal am cunoscut diplomati americani care inainte de a transmite un mesaj se consultau si cu partea vatamata. Acum acest obicei este suspendat.

Gafe de genul celor ale ambasadei SUA nu fac decat sa stimuleze sentimentul anti-american in Romania. Este ultimul lucru de care avem nevoie acum, abia asteapta rusii sa ne calce acum.

Prostia ambasadei americane stimuleaza sentimentele anti-americane”, a declarat Radu Tudor.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, le-a raspuns, marti, pe Facebook, mai multor utilizatori care au pus intrebari, o tema discutata fiind cea referitoare la televiziunile grupului Intact, despre care Klemm a spus ca ANAF a pus in aplicare o hotarare judecatoreasca de recuperare ”a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”.

”Sunt de acord cu prim-ministrul Ciolos, ca actiunea ANAF nu a influentat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva emisa de mult timp, de recuperare a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”, a raspuns Hans Klemm pe pagina de Facebook la rugamintea unui utilizator de a-si exprima pozitia referitoare la scandalul ANAF-Intact.

Cu trei ore mai devreme, probabil pentru că nu se primise încă plicul cu indicații, Mircea Badea a fost cenzurat de Alessandra Stoicescu, nu a fost lasat sa il atace pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.

Antena 3 nu a suflat o vorba, timp de trei ore, despre declaratiile favorabile la adresa ANAF ale ambasadorului SUA. Klemm a spus, marti, ca „ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva emisa de mult timp, de recuperare a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”. 

Primul care a indraznit sa deschida gura pe acest subiect a fost Mircea Badea, dupa trei ore de tacere totala. El a intervenit din studiourile Radio Zu in emisiunea Alessandrei Stoicescu, care dezbatea de zor cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea. Badea a inceput navalnic, sustinand ca tocmai a fost sunat la Radio Zu de „un cetatean american, care era scandalizat de declaratiile ambasadorului SUA”.

A mai apucat sa spuna doar ca „mie mi s-a parut o declaratie impardonabila si scandaloasa”, pentru ca a fost taiat imediat de Alessandra Stoicescu cu un alt subiect. Badea a incercat sa continue, insa Stoicescu a intrerupt legatura. De obicei, interventiile lui Badea in emisiunea „100 de minute” sunt de peste 5 minute. De data aceasta a fost lasat sa vorbeasca mai putin de un minut.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

2 Analist rus: „Timpul lucrează împotriva Rusiei” / Soldații ruși au căzut într-o capcană la Severodonețk

3 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

4 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”

5 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!