JO 2016: Baschetbaliștii americani au vizitat în mod "accidental" un bordel de lux din Rio de Janeiro

JO 2016: Baschetbaliștii americani au vizitat în mod "accidental" un bordel de lux din Rio de Janeiro

Mai mulți componenți ai echipei masculine de baschet a Statelor Unite, campioana olimpică en titre, au vizitat în mod "accidental" un bordel de lux din Rio de Janeiro, timp ce căutau un centru spa în care doreau să se relaxeze.

Conform revistei americane TMZ, DeAndre Jordan, DeMarcus ''Boogie'' Cousins, DeMar DeRozan și, probabil încă trei membri ai echipe americane, au decis să meargă la un centru spa din metropola braziliană. Ei au telefonat mai întâi la Termas Monte Carlo, un stabiliment calificat de revista Rolling Stone drept "un bordel de lux din Rio". Însă, baschetbaliștilor li s-ar fi spus la telefon că localul respectiv, situat în apropierea plajei Copacabana, este un spa în care pot asculta muzică, fiind rezervat exclusiv bărbaților.

Jucătorii au decis să facă o vizită, însă când au ajuns acolo "și-au dat seama că nu este un loc potrivit pentru ei și au plecat", a asigurat o sursă apropiată de echipa SUA.

Potrivit fotografiilor pe care le-a publicat TMZ , baschetbaliștii nu au plecat chiar imediat, putând fi văzuți consumând alcool la bar, în compania unor fete.

Chestionat pe această temă, veteranul Carmelo Anthony, care nu a participat la "vizita" respectivă, a declarat în cursul unei conferințe de presă: "Am avut ceva timp liber, iar băieții au făcut ceea ce au făcut. Ne asumăm responsabilitatea și mergem înainte".

De menționat că lotul echipei olimpice americane de baschet, compus în totalitate din staruri NBA, nu este cazat în Satul Olimpic, alături de ceilalți sportivi participați la Jocurile Olimpice 2016, ci pe un luxos vas de croazieră, Silver Cloud, ancorat în portul Maua din golful Rio.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Mihaela Pană)


Citește și:

populare
astăzi

1 Și așa a aflat lumea despre o bază militară secretă a SUA din mijlocul Oceanului Indian

2 Primul semnal clar că războiul din Ucraina ar putea să o ia razna, dar și că Rusia ar trebui să se teamă din ce în ce mai mult...

3 „Erau innebunite după băieți”

4 E oficial! / Documentul-dovadă despre tripleta Coldea-Dumbravă-Trăilă cercetat de DNA! / Contractul prin care omul de afaceri Mihai Tufan, fost iubit al A…

5 Minte omul ăsta? / Tatăl lui Denis Drăguș, interviu sfâșietor despre cearta cu fiul său, după ce vedeta naționalei nu și-a invitat părinții la propria n…