JO 2016: Cătălina Ponor - ''Vineri noapte voi purta drapelul României la deschiderea JO. Un vis îndeplinit''

JO 2016: Cătălina Ponor - ''Vineri noapte voi purta drapelul României la deschiderea JO. Un vis îndeplinit''

Gimnasta Cătălina Ponor a postat, joi, pe pagina sa de Facebook, un text în care se vede nerăbdarea sa de a participa la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro.

''Încă puțin! Vineri noapte voi purta drapelul Romaniei la deschiderea Jocurilor Olimpice, pe stadionul Maracana. Un vis îndeplinit! :) Hai, România!'' sunt cuvintele scrise de Cătălina Ponor .

Cătălina Ponor va purta tricolorul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, care va avea loc vineri pe stadionul Maracana, de la ora 20,00 (sâmbătă, 02,00, în România).

La rândul său, rutierul român Serghei Țvetcov, care va concura sâmbătă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, își manifestă în două rânduri îngrijorarea că bicicleta sa de concurs nu a ajuns încă la Rio.

''Cu adevărat, Air China dorește să îmi distrugă toate obiectivele pentru Olimpiada de la Rio. Grăbește-te, Air China!'', scrie sportivul de peste Prut în prima sa postare.

''Micul dejun dimineața devreme în Satul Olimpic, înainte de a începe lupta cu Air China pentru bicicleta mea pierdută'', se arată în a doua postare din rețeaua de socializare.

Țvetcov a confirmat pentru AGERPRES că bicicleta sa de concurs a rămas la Beijing, unde s-a pregătit înaintea JO 2016, fiind rătăcită de compania Air China. În cele din urmă, bicicleta, în husa căreia se află și pantofii săi de cursă, a fost trimisă la Paris, de unde ar trebui să ajungă al Rio cu o cursă Air France.

Serghei Țvetcov se pregătește la Rio cu bicicleta sa de rezervă și speră ca bicicleta de cursă să ajungă în Brazilia în timp util.

Rutierul a precizat că oricare va fi situația va putea lua startul în cursa de sâmbătă.

Competiția la care va lua parte Țvetcov este cea de șosea, proba de fond, programată să aibă loc sâmbătă 6 august, cu începere de la ora 15,30, ora României. Favoriții cursei sunt câștigători sau cel puțin protagoniști ai Marilor Tururi (al Italiei, al Franței și al Spaniei). Participanții vor avea de înfruntat aceeași lungime de 256,4 kilometri, trecând prin locuri exotice, ca Plaja Ipanema și Plaja Copacabana.

AGERPRES (AS/autor: Aristotel Bunescu, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?