JO 2016: Problemele nu se mai termină pentru organizatorii brazilieni - Au fost pierdute cheile de la Stadionul Maracana

JO 2016: Problemele nu se mai termină pentru organizatorii brazilieni - Au fost pierdute cheile de la Stadionul Maracana

Problemele organizatorilor Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro par să nu se mai termine niciodată după ce, vineri, au fost pierdute chiar cheile de la intrarea Stadionului Maracana, acolo unde trebuie să se desfășoare ceremonia oficială de deschidere, scrie ziarul L'Equipe citat de AGERPRES.

Sursa foto: L'Equipe

Scene insolite, vineri dimineața, pe Stadionul din Maracana, unde pompierii au fost chemați de urgență de către organizatori, pentru a forța deschiderea ușilor, blocate de un lacăt ale căror chei nu se mai știe unde au fost puse.

Cu alte cuvinte, o supărare suplimentară pentru gazdele braziliene, deoarece poarta estică a arenei sportive nu se putea deschide cu niciun chip.

Pompierii au reușit, până la urmă, deblocarea ușii uriașe cu grilaj, după ce au fost obligați să utilizeze un clește de mari dimensiuni, special pentru tăierea metalelor.

Pentru a fi mai convingători, jurnaliștii de la L'Equipe au postat pe site-ul publicației un film care prezintă întreaga operațiune.

Ceremonia de deschidere se poate desfășura astfel în condiții normale.

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la JO 2004, de la Atena, va fi purtătoarea de drapel a delegației României, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, vineri, pe Stadionul Maracana, de la ora 20,00 (sâmbătă, 02,00, în România).

AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu, editor: Teodora Oprea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...