JO 2020 - Gimnastică artistică: Larisa Iordache va concura doar la bârnă

JO 2020 - Gimnastică artistică: Larisa Iordache va concura doar la bârnă

Sportiva română Larisa Iordache va concura doar la bârnă în concursul feminin de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a anunţat Federaţia Română de Gimnastică, miercuri, pe site-ul său oficial.

''Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor'', a explicat Larisa Iordache de ce nu va putea concura şi la individual.

Marian Drăgulescu a intrat, miercuri, pentru prima oară în impozanta sală Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalţi gimnaşti care vor concura în prima subdiviziune de calificări.

La sfârşitul antrenamentului, Drăgulescu era mulţumit: ''Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii''.

Maria Holbură, cealaltă reprezentantă a României la gimnastică artistică, va concura la toate cele patru aparate: ''Trebuie să îmi fac exerciţiile aşa cum le-am făcut şi acasă''.

Cei doi antrenori, Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, cu care se pregăteşte din luna mai, aşteaptă de la ea un concurs fără ratare, precizează sursa amintită.

Larisa Iordache şi Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium, pe 22 iulie, în intervalul orar alocat celei de-a treia subdiviziuni. Ca şi în calificări, ele vor începe acomodarea la bârnă.

Drăgulescu este primul care va intra în competiţie, calificările fiind programate pe 24 iulie, iar el va evolua în a patra rotaţie din prima subdiviziune. Iordache şi Holbură vor evolua pe 25 iulie, în cea de a treia subdiviziune.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

2 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

3 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro