JO 2020 - Tenis: Monica Niculescu şi Raluca Olaru au pierdut în optimi la dublu

JO 2020 - Tenis: Monica Niculescu şi Raluca Olaru au pierdut în optimi la dublu

Perechea română Monica Niculescu/Raluca Olaru a fost învinsă de cuplul australian Ellen Perez/Samantha Stosur cu 7-6 (3), 7-5, luni, în optimile de finală ale probei feminine de dublu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Perez şi Stosur s-au impus în Ariake Tennis Park după exact două ore de joc.

Româncele au făcut un prim set foarte bun, au condus cu 5-1, dar au ratat şapte mingi de set (două la 5-3, cinci la 6-5), înclinându-se în tiebreak cu 3-7.

Actul secund a fost echilibrat, dar australiencele au reuşit un break la 5-5 şi au încheiat disputa la a patra minge de meci.

România a rămas fără reprezentante la tenis, după ce Mihaela Buzărnescu a fost învinsă luni de Marketa Vondrousova (Cehia), în turul al doilea la simplu, cu 6-1, 6-2.

La ediţia trecută a Jocurilor Olimpice, tenisul aducea o medalie de argint României, la dublu masculin, prin Horia Tecău şi Florin Mergea.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale