JO 2022 - Schi fond: România a ratat calificarea în finala probei masculine de sprint pe echipe

JO 2022 - Schi fond: România a ratat calificarea în finala probei masculine de sprint pe echipe

România, reprezentată de Paul Pepene şi Raul Popa, a ratat calificarea în finala probei masculine de sprint pe echipe la schi fond, miercuri, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, după ce a ocupat locul 9 în prima semifinală.

Pepene, portdrapelul României la ceremonia de deschidere, alături de săniera Raluca Strămăturaru, şi Raul Popa au fost cronometraţi în proba de sprint (stilul clasic) cu timpul de 21 min 03 sec 35/100, încheind la 46 sec 07/100 de Norvegia, ocupanta primului loc. În total, 13 echipe au evoluat în prima semifinală.

Primele patru echipe din fiecare semifinală se califică automat în finală, alături de două echipe cu cei mai buni timpi din ambele semifinale.

Finala este programată tot miercuri.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”