Joe Biden: Şoferii vor plăti preţuri mari la carburanţi „cât este nevoie” ca Ucraina să învingă Rusia VIDEO

Joe Biden: Şoferii vor plăti preţuri mari la carburanţi „cât este nevoie” ca Ucraina să învingă Rusia VIDEO

În timpul conferinţei de presă de la sfârşitul summitului NATO, care a avut loc la Madrid , Biden a fost întrebat de reporterul din partea New York Times, Jim Tankersly, „câtă vreme ar trebui să se aştepte şoferii americani şi cei din întreaga lume să plătească preţuri premium pentru acest război?”

„Cât timp este nevoie. Rusia nu poate să învingă Ucraina şi să avanseze peste Ucraina”, a răspuns Joe Biden, conform The Independent .

De asemenea, preşedintele Joe Biden a acuzat Rusia pentru preţurile mari ale carburanţilor dar şi pentru criza alimentară globală.

„Până la urmă, preţurile carburanţilor au crescut din cauza Rusiei. Rusia, Rusia, Rusia. Criza alimentară globală există din cauza Rusiei”, a mai declarat preşedintele american.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…