Joe Lara, vedeta din ''Tarzan: The Epic Adventures'', presupus mort după un accident de avion

Joe Lara, vedeta din ''Tarzan: The Epic Adventures'', presupus mort după un accident de avion

Vedeta serialului "Tarzan: The Epic Adventures", actorul Joe Lara, se afla la bordul unui avion de mici dimensiuni, cu şapte persoane la bord, care s-a prăbuşit în Tennessee, informează luni AFP, precizând că duminică salvatorii nu mai nutreau speranţe de a găsi supravieţuitori.

"Nu mai căutăm supravieţuitori în acest moment", a declarat şeful echipei de intervenţie, Joshua Sanders, în cadrul unei conferinţe de presă. Duminică după-amiază au fost descoperite "mai multe componente ale avionului, precum şi rămăşiţe umane".

Avionul decolase sâmbătă de pe aeroportul din Smyrna, Tennessee, spre Palm Beach, Florida, însă s-a prăbuşit la scurt timp în lacul Percy Priest, la circa douăzeci de kilometri sud de Nashville.

Joe Lara (58 de ani) a devenit celebru odată cu rolul lui Tarzan în serialul "Tarzan: The Epic Adventures", din 1996 până în 1997.

Soţia sa, Gwen Shamblin Lara, aflată şi ea la bord, conducea un grup aparţinând Weigh Down Ministries, o mişcare ce promovează pierderea în greutate cu ajutorul credinţei.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!