John McEnroe, tiradă incendiară despre Djokovici: Reporterul ESPN l-a întrerupt imediat VIDEO

John McEnroe, tiradă incendiară despre Djokovici: Reporterul ESPN l-a întrerupt imediat VIDEO

Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani) a avut un Australian Open 2023 de vis și a reușit să-și ia revanșa pentru modul scandalos în care a fost tratat, la Melbourne, în 2022. Nu degeaba, după triumful său în finala cu Stefanos Tsitsipas, Nole a spus că această victorie a fost cea mai mare din cariera sa de până acum, deși în palmaresul său erau deja 21 de Grand Slam-uri, înaintea celui câștigat în weekend.

Problema e că, în ultimii ani, Djokovici nu doar că a fost expulzat din Australia, în 2022, dar a fost în centrul atenției și după alte cazuri bizare, extrem de controversate. Și impresia generală a fost că sârbul a fost „vânat“, uneori, nedreptățit, în mod grosolan. Exact asta a subliniat legendarul John McEnroe (63 de ani), la microfonul ESPN, după ce Djokovici a câștigat Australian Open 2023.

John McEnroe a analizat Australian Open pentru ESPN și Eurosport.

Fostul lider ATP, în CV-ul căruia figurează șapte titluri de Grand Slam la simplu, a enumerat, într-o tiradă de aproape 20 de secunde, toate nedreptățile care i s-au făcut lui Djokovici, în ultimele sezoane. Doar că, brusc, McEnroe a fost întrerupt de reporterul ESPN, Chris Fowler. Iată cum a decurs dialogul:

*John McEnroe: A fost exclus de la US Open (n.r. – în 2020) după ce mingea trimisă de el a lovit o femeie, e expulzat din Australia, nu primește niciun punct pentru câștigarea Wimbledon (n.r. – în 2022), nu poate juca la US Open (n.r. – în 2022)...

*Chris Fowler: Să fim corecți: a făcut niște alegeri care au cauzat unele din aceste episoade.

*John McEnroe: Nu cred... Cred că trebuia să fie lăsat să joace!

*Chris Fowler: Asta poate fi dezbătut, dar a făcut unele alegeri care au cauzat ce ai spus. Dar hai să uităm asta pentru moment.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...