Johnny Depp are o relație cu avocata sa. Femeia este mai tânără cu 22 de ani

Johnny Depp are o relație cu avocata sa. Femeia este mai tânără cu 22 de ani

Johnny Depp are o nouă relație, chiar cu avocata lui, Joelle Rich, care l-a reprezentat pe actor în procesul împotriva publicației The Sun. Cei doi s-au afișat public de mai multe ori în ultimele luni, dar au avut grijă să nu dea de bănuit presei despre relația lor amoroasă.

Johnny Depp și Joelle Rich / Foto Arhivă

Chiar dacă nu a jucat un rol-cheie în procesul împotriva fostei soții a lui Depp, Amber Heard, la începutul acestui an, Rich a fost văzută la tribunalul din Fairfax, Virginia, aproape în fiecare zi a procesului care a durat câteva săptămâni, între 11 aprilie și 1 iunie.

Avocata din Londra, în vârstă de 37 de ani, l-a reprezentat pe Depp, în vârstă de 59 de ani, în procesul său de calomnie împotriva tabloidului The Sun în 2020, caz pierdut de cei doi în 2020.

Potrivit nenumăratelor fotografii, atât din interiorul, cât și din afara tribunalului, Rich — parteneră a firmei de avocatură Schillings — sosea la fața locului alături Johnny Depp, se așeza direct în primul rând din spatele lui, le făcea semn fanilor actorului la sfârșitul zilei, părăsea incinta alături de el și chiar pleca în aceeași mașină cu actorul, scrie PageSix.

La un moment dat, paparazzi chiar au surprins-o pe Rich aplecându-se și zâmbind în timp ce Depp îi arăta ceva pe telefon.

Deși cei doi și-au păstrat eticheta profesionistă unul față de celălalt, o sursă a Us Weekly a spus că avocata l-a însoțit pe Depp la tribunal din motive „personale” — mai exact, pentru a-și „susține” bărbatul.

Nu este clar când relația lor a luat o întorsătură romantică. Purtătorii de cuvânt ai actorului nu au putut fi contactați pentru comentarii.

Cu toate acestea, sursa de la Us Weekly a spus că cei doi s-ar fi întâlnit „discret” în hoteluri în primele etape ale relației lor intime.

„E serios ce au ei. E pe bune.”, a spus informatorul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale